– Vi ønsket å gjøre noe for barna, og fikk en avtale med Amfi Moss om å bruke et juletre i deres juleutstilling til å henge opp gaveønsker, sier Kristin Braskereid, president i Rygge Rotaryklubb.

Frem til 15. desember kan besøkende på Amfi Moss plukke gaveønskene som henges opp som røde hjertelapper på treet, og dermed kjøpe gavene som ønskes av vanskeligstilte barn.

Gavene kan man legge tilbake med tilhørende ønskelapp i en merket eske ved siden av treet. Ønsker er kun tatt imot fra barn under 18 år, og prisgrensen er på 500 kroner. Gavene blir pakket og levert til ønskeformidlerne av Rygge Rotaryklubb.

– Vi er så heldige at Amfi Moss donerer gavepapir og gavebånd, samt stiller med tømming av kassen samt et låsbart rom der gavene oppbevares mens prosjektet pågår, forteller Braskereid.

Stand på Rygge Storsenter

I tillegg til gave-tiltaket, skal Rygge Rotaryklubb ha stand på Rygge Storsenter lørdag 26. november. Der skal de samle inn penger til prosjektet «End Polio Now».

– Rotary har i dag over 1,4 millioner medlemmer i mer enn 200 land fordelt på mer enn 46 000 klubber, som alle er dedikert til dette prosjektet. Rotary har vært en hovedbidragsyter siden 80-tallet og ca. 2,5 milliarder vaksinedoser har blitt distribuert i 122 land, som har redusert verdens polioforekomst med 99,9 prosent, forteller Braskereid.

Lørdag vil Rygge Rotrayklubb sørge for sitt bidrag til prosjektet, der de vil sette opp et lykkehjul med mange flotte premier donert fra lokalt næringsliv og klubbmedlemmer.

– All inntekt går uavkortet til «End Polio Now» og det er alltid gevinst på lykkehjulet, så vi håper at mange finner veien til vår stand på Rygge Storsenter for å gi sitt bidrag, avslutter Braskereid.

Les også

Mat for Moss: Alt jeg ønsker meg til jul