Det er et ganske tynt langoddsprogram vi har foran oss denne mandagen. I Serie A spilles det én kamp mellom Parma og Lecce, og i fransk Ligue 2 skal Lorient prøve å ta tilbake tabelltoppen når de møter Caen på hjemmebane. Håndball-EM ruller videre med med seks kamper, hvor EM-favoritt Danmark møter Ungarn. Danskene skal forsøke å reise seg etter tapet mot Island. Natt til tirsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 278 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Island - Russland 1,30 - 9,00 - 4,10 H (spillestopp kl. 1810)

Gruppe E som altså ble innledet med at Island meget overraskende slo Danmark 31-30 i åpningsrunden lørdag. Det gjør at Island har et strålende utgangspunkt foran en eventuell mellomrunde. Russland var uforståelig nok satt til favoritter mot Ungarn i sin åpningskamp og tapte ikke overraskende den med 25-26. Da er et dårlig utgangspunkt blitt enda verre. Det har vært godt med overraskelser i EM hittil, men Island er motiverte storfavoritter i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Latvia - Tyskland (Handikap fulltid 8-0) 2,07 - 8,00 - 1,77 B (spillestopp kl. 1810)

Gruppe C og Latvia er kanskje det svakeste laget som er med i EM. Innledet med sjumålstap mot Spania, som i og for seg var greit nok. Men åttemålstap mot Nederland lørdag, var meget svakt. Tyskland med nimålsseier mot Nederland i åpningskampen og et skuffende klart tap mot Spania (26-33). Vinner normalt stort over Latvia i kveld og 1,77 i odds på minst nimålsseier til Tyskland er det mest aktuelle objektet i denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Montenegro - Hviterussland 3,60 - 9,00 - 1,35 H (spillestopp kl. 1810)

Gruppe A der Kroatia allerede er videre etter å ha slått både Montenegro og Hviterussland, ergo er denne kampen helt avgjørende for hvem som slår følge med Kroatia til mellomrunden. Hviterussland var favoritt til 2. plassen på forhånd, men 1,35 i odds på Hviterussland ser fryktelig lavt ut. Her kan Montenegro overraske og 3,60 er for høyt på laget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Onsdag er det ca. 278 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Danmark - Ungarn (Handikap fulltid 0-6) 1,90 - 7,70 - 1,95 B (spillestopp kl. 2025)

Den største gullfavoritten Danmark har satt seg selv i en vanskelig posisjon etter åpningstapet mot Island. Og det er stor risiko for at Danmark går inn i mellomrunden med null poeng selv om de vinner denne. Ungarn innfridde vårt tips mot Russland i åpningskampen, men må nok slå Danmark eller Island for å ta seg videre. Det blir trolig for tøft. Danmark er naturligvis storfavoritter i kveld, men det er ikke gitt at det storseier. 1,95 i odds på at Danmark maks vinner med fem mål, er ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nederland - Spania (Handikap fulltid 9-0) 1,85 - 8,00 - 1,97 H (spillestopp kl. 2025)

Gruppe C. Spania har sett sterke ut og banket altså Tyskland med sju mål lørdag. Det er nok å vinne kveldens kamp for at de er videre og de er naturligvis storfavoritter. Nederland holdt godt følge med Tyskland til pause i sin åpningskamp, men endte opp med nimålstap. Slo tilbake med nimålsseier mot Latvia lørdag. Spania trenger kun å vinne denne kampen og det er ikke sikkert de kjører for fullt i samtlige 60 minutter. 1,85 på at Nederland maks taper med åtte mål, er greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Serbia - Kroatia (Handikap fulltid 5-0) 2,10 - 7,75 - 1,75 H (spillestopp kl. 2025)

2,10 i odds på at Serbia taper med maks fire mål blir vårt utvalgte tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lorient - Caen 1,52 - 3,30 - 5,30 H (spillestopp kl. 2040)

Ligue 2 i Frankrike det serien er omtrent halvspilt og der det har vært julepause i tre uker. De to beste rykker direkte opp. Lorient på 2. plass med 39 poeng og har ett poeng opp til serieleder Lens med likt antall spilte kamper (19). Troyes på 3. plass med 38 poeng, men de har spilt en kamp mer. Lorient vil altså få luke på fire poeng ned til 3. plassen med seier i kveld. Stod med fem strake seire før det ble 0-3 tap borte mot Valenciennes i siste serierunde før jul. Totalt 6-1-2 på ni spilte hjemmekamper. Caen rykket ned fra Ligue 1 etter forrige sesong og ligger helt nede på 15. plass med 21 poeng. Har fire poeng ned til Niort under streken. 1-4-1 på de seks siste seriekampene før juleferien og moderate 2-4-3 på bortebane. Lorient er naturligvis klare favoritter i kveld, men 1,57 er ikke rare hjemmeoddsen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Parma - Lecce 1,83 - 3,45 - 3,35 H (spillestopp kl. 2040)

19. serierunden i Serie A avsluttes i kveld. Parma med en bra første halvdel av sesongen og ligger på 9. plass med 25 poeng. Ustabile 4-1-4 på ni spilte hjemmekamper. Lecce har fortsatt tilgode å vinne på hjemmebane (0-4-5), men med anstendige 3-2-4 borte står laget med 15 poeng og holder seg såvidt over streken. Det er ett poeng ned til Brescia under streken. 1,83 på hjemmeseier er vel helt grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 2,70 - 3,75 - 2,05 H (spillestopp kl. 0055)

3-2 seier mot Washington Capitals og 0-1 tap mot meget formsterke Tampa Bay i de to hjemmekampene som er spilt etter seks strake bortekamper for Philadelphia Flyers som ligger på 5. plass i Metropolitan division med 52 poeng. Det er seks poeng opp til 3. plassen. Tapte fem av de seks bortekampene på sin roadtrip, men har vunnet fem av sine seks siste hjemmekamper. Boston Bruins er ett av tre lag som står med 65 poeng og flest poeng i NHL hittil. De topper Atlantic division med sju poeng ned til Tampa Bay på 2. plass. Etter tre strake tap, er det nå blitt tre strake seire. 2,70 i odds på hjemmesterke Philadelphia Flyers er uansett vårt tips i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

New York Rangers - New York Islanders 2,60 - 3,75 - 2,15 H (spillestopp kl. 0055)

New York Rangers med fire strake hjemmeseire og fire strake bortetap og må få opp poengfangsten på bortebane om det skal bli sluttspill. Ligger helt nede på 7. plass i Metropolitan med 46 poeng og har tolv poeng opp til nattens motstander New York Islanders på 3. plass, men siste WildCard er på 53 poeng i øyeblikket. New York Islanders gjør det bra og er altså på 58 poeng. Men formen kun på det jevne for tiden med seks tap på de ti siste seriekampene. Slik oddsene er satt i denne, frister hjemmeseieren klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Onsdag er det ca. 278 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Montreal Canadiens - Calgary Flames 2,45 - 3,80 - 2,20 B (spillestopp kl. 0055)

Etter åtte strake tap, tok Montreal Canadiens endelig en seier igjen, da det ble 2-1 borte mot svakt plasserte Ottawa Senators etter forlengning søndag. Ligger på 5. plass i Atlantic Division med 45 poeng og har ni poeng opp til 3. plassen. Calgary Flames med 55 poeng og 2. plass i Pacific. Her er det tett i toppen og Edmonton Oilers på 5. plass står med 53 poeng. La på til sin femte strake seier da nettopp Edmonton Oilers ble slått 4-3 sist. Åpen kamp dette, vi gir formsterke Calgary Flames et knepent tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Washington Capitals - Carolina Hurricanes 2,00 - 3,95 - 2,70 H (spillestopp kl. 0055)

To strake tap for Washington Capitals nå og da er det tid for å slå tilbake. Topper Metropolitan division med 65 poeng og har fire poeng ned til Pittsburgh Penguins på 2. plass. Carolina Hurricanes på 4. plass i Metropolitan med 56 poeng og kun to poeng opp til 3. plassen. Har spilt sju strake hjemmekamper nå og vunnet fem av disse. Tapte begge bortekampene før det. 2,00 på hjemmeseier blir vårt valg i denne toppkampen i Metropolitan.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

St. Louis Blues - Anaheim Ducks 1,60 - 4,20 - 3,95 (Spillestopp kl. 0155)

St. Louis Blues er sammen med Boston Bruins og Washington Capitals laget som har tatt flest poeng i NHL hittil denne sesongen. Alle med 65 poeng. De leder Central division klart med hele ni poeng ned til Dallas Stars på 2. plass. Åtte strake hjemmeseire. Anaheim ligger sist i Pacific med kun 39 poeng og det er hele 14 poeng til siste WildCard-plass i øyeblikket. Seks tap på de sju siste. Det finnes sjelden klinke vinnere i NHL, men St. Louis Blues må ha en strålende vinnersjanse i natt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset