Herulf tok imot Fyllingen til kamp i 1. divisjon søndag ettermiddag.

Bortelaget tok en tidlig ledelse og var på det meste foran med fem mål i første omgang. Men Herulf kjempet seg tilbake og leverte en solid periode på tampen av første omgang.

Etter en særdeles målfattig første omgang gikk lagene til pause på stillingen 8–9.

Dessverre for Mosselaget raknet det fullstendig i andre omgang. Fyllingen stormet ut og økte ledelsen, mens hjemmelaget hadde store problemer med å få ballen i mål. Gjestene fra Bergen kunne dermed styre inn til seier med sifrene 26–18.

– Bra bakover, dårlig fremover.

Det er en litt mutt Herulf-trener som møter Moss Avis etter kampen.

– Bra bakover, dårlig fremover.

Det er Michael Wolds korte oppsummering av kampen. En kamp hvor Herulf kun scoret åtte mål i første omgang og ti mål i andre omgang.

– Det er klart at Robson (målvakt på Fyllingen, journ.anm.) er en veldig god keeper, men vi skyter han også veldig god. Vi har rett og slett litt for mye respekt for han, utdyper Herulf-treneren.

Til tross for tap trekker Wold fram gode enkeltprestasjoner av blant annet Issa Mbow.

– Issa kommer inn med masse vilje og trykk, det samme gjør Jens (Øvstebø, bakspiller journ. anm.), og da går ballen i mål. Dessverre gjør vi ikke nok av det i resten av kampen. Vi må være mye mer desperate på å få den ballen i mål.

Les også

Siljes (23) store lidenskap har blitt belønnet med landslagsplass: – Dette er min hyllest til mormor

Skadeskutt mannskap

Videre fremhever Wold at skadelisten for mosselaget nesten er oppe i et tosifret antall. Under søndagens kamp gikk bakspiller Erland Rørangen ut med skade i første omgang.

– Det er klart at det setter sitt preg på kampen. Denne uka har vi vært veldig reduserte på trening. Vi har kun spilt fem mot fem én gang, og ellers spilt fire mot fire, avslutter hovedtreneren.

Tallene er tydelige. Herulf står fremdeles poengløse i årets 1. divisjon. Neste kamp for de gule og svarte er borte mot Nordstrand. Den kampen spilles på bortebane i Nordstrand Arena lørdag 18. februar.