HK Herulf Moss evige optimister

tror det blir bra Morten Jørgensen er optimist foran den nye håndballsesongen, selv om han i skrivende stund ikke kan stille lag – verken på banen eller på benken. foto knut-eigil nesselquist

tror det blir bra Morten Jørgensen er optimist foran den nye håndballsesongen, selv om han i skrivende stund ikke kan stille lag – verken på banen eller på benken. foto knut-eigil nesselquist

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

11 av spillerne fra sist sesong er borte. Sportslig leder elite i HK Herulf Moss, Morten Jørgensen, føler seg likevel trygg på at ting vil ordne seg.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Ja, vi har mistet mange, men jeg føler meg helt trygg på at vi kommer til å få en slagkraftig spillerstall. Det er fortsatt mange som ikke har funnet sin klubb for neste sesong, sier Jørgensen.
 

Hovedgrunnen til at spillerstallen akkurat nå er syltynn, er at klubben ennå ikke har signert en ny hovedtrener. Dette håper Jørgensen vil skje i løpet av svært kort tid.
 

– Vi har sagt dette før, men denne gangen tror jeg virkelig vi skal greie det. Etter lange forhandlinger nærmer vi oss slutten med en trener og sportssjef vi kommer til å bli veldig fornøyde med, sier HK Herulf Moss’ sportslige leder.

– Hvem?

– Nei, det vil jeg ikke si før ting er klart. Men forhåpentlig skjer dette i løpet av en dag eller to, svarer han.

11 navn

11 utespillere har forsvunnet etter serieslutt, og av dem som spilte mye er Andrej Kuzmins og Dimitar Ivanov de neste som er igjen. Eirik W. Jensen er i tenkeboksen etter å ha blitt pappa, og Jonathan Averstedt er i lønnsforhandlinger. Joakim Patriksson, Fredrik Josefsson, Eirik Nordeng, Stian Gabrielsen, Mihael Gorensek, Henrik Lundvall, Rune Larsen, Tom Harald Granshagen, Ronalds Putans, Simon Hansson og Michael Thon er borte.

– For mannen i gata ser det ut som om klubben rakner. Hva sier du til det?
– Jeg skjønner at det ser slik ut. Men vi er ikke bekymret for spillere. Målet for neste sesong må bli å overleve, og så vil vi tilbake til Postenligaen på sikt. Men da ved hjelp av egne krefter fremfor innleide spillere. Vi må jo ha noe utenfra, men det har vi også penger til. Vi får jo frigjort en del midler i og med at så mange er borte. Og trenerbiten håper vi som nevnt å ha på plass snart, påpeker Morten Jørgensen.

Fra G18-laget

Klubben flytter også opp flere av sine egne G18-spillere permanent.
 

– Fredrik Skaug Hansen, Jørgen Rangøy og Martin Grimsrud skal opp, og vi håper å kunne løfte fram ytterligere en spiller, forteller Jørgensen, som også røper at et par comeback-helter er på trappene.
 

– Håvard Munkvold og Anders Myrvold er to spillere vi håper blir med. men det vil jo også bli mye opp til en ny trener å forme en ny spillergruppe, sier han.

Artikkeltags