Lanserer HK Rygge-pizza

Håndballspillerne Madelen Lindmo Johannessen (fra v.), Tatiana Alifanova og Tine Banggren med den nye HK Rygge pizzaen.

Håndballspillerne Madelen Lindmo Johannessen (fra v.), Tatiana Alifanova og Tine Banggren med den nye HK Rygge pizzaen. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Damelaget til HK Rygge byttet ut håndball med pizzalaging lørdag.

DEL

Spillerne fikk i oppdrag å designe og bake sin egen pizzavariant på restauranten Bajazzo.

Del på Facebook

PR-stunt

Størstedelen av spillerstallen for 1. divisjonslaget var med på konkurransen. Til sammen ble det laget tre pizzaer, som hver skulle bedømmes av spillere, støtteapparat og Tommy Hyggen, daglig leder på Bajazzo.
– Vinneren blir et fast innslag på menyen, forklarer han.

Ifølge Lasse Nordby, daglig leder i HK Rygge, er målet med samarbeidet å skape litt blest rundt klubben. For hver pizza som blir solgt får samtidig klubben en liten andel.
– Vi håper på et godt salg, men tanken er å få merkenavnet HK Rygge ut, sier Nordby.
Han sier pizzaen vil dukke opp på enkelte arrangementer utover våren.

– Man må være kreativ for å få sponsorpenger i dag, legger Hyggen til.

– Morsomt

Et av bidragene kom fra jentene Ludmila Gaydraga, Linn Bånrud og Marthe Johansen. De synes det var gøy med en litt uvanlig dag på pizzakjøkkenet.
– Det her var annerledes, men morsomt, sier Johansen.
– Alle har vært flinke, mener Bånrud.

Bidragene fikk også skryt av restaurantens pizzaansvarlig, Carine Bekk.
– Det her er tre gode kandidater. Vi kunne solgt hvilken som helst av de, sa hun før hun satte de inn i ovnen til baking – og testing.

Og vinneren? Marinert biff, pepperoni, tacokrydret kjøttdeig, sjampinjong, mais, rød løk og tomat. Madelen Lindmo Johannessen, Tatiana Alifanova og Tine Banggren stod bak oppskriften på det som nå vil bli kalt HK Rygge-pizzaen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken