HK Rygge fikk det tungt mot Fredrikstad

Emma Hogeus og resten av HK Rygge-laget har det tøft mot Njård i Oslo.

Emma Hogeus og resten av HK Rygge-laget har det tøft mot Njård i Oslo. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(HK Rygge-Fredrikstad 17-31) Til tross for stortap i Mossehallen, var HK Rygge-trener Per Inge Johansen fornøyd med spillernes prestasjoner.

DEL

Hjemmelaget spilte til tider god håndball i den første omgangen, men etter hvilen hevet Fredrikstad sitt eget spill betraktelig og vant til slutt komfortabelt.

Likevel var det en smilende hovedtrener Moss Avis møtte etter kampslutt.

- Det ble tøft, men jeg er veldig fornøyd med den første omgangen. Med tanke på det mannskapet vi hadde tilgjengelig, var resultatet helt ok. Vi ble slitne etter hvert, men jeg er mektig stolt over hvordan mange av spillerne tok tak i denne kampen, sier Per Inge Johansen med et lite smil.

Se stort bildegalleri fra kampen.

Sterk prestasjon

16-årige Emma Hogeus var kampens store lyspunkt, og imponerte mot et rutinert Fredrikstad-lag.

- Jenta er 16 år gammel, så den prestasjonen hun leverte var veldig bra. Så selv om vi fikk det vanskelig i denne kampen, var det mye positivt jeg så. Det må vi ta med oss videre, konkluderer han.

Les referat fra kampen her:

HK Rygge stiller med følgende lag:

Ida Marie Gustavsen Høymer, Signe Marit Aanerød, Marthe Johansen, Ludmila Gaidraga, Tatiana Alifanova, Tine Lien Banggren, Elise Talsæte, Celine Engedal, Kristine Westerby, Helene Johansen, Marthe Engvik, Emma Hogeus.

1. min.: Kampen er i gang.

5. min.: 1-1. HK Rygge har hatt en god start på kampen i Mossehallen, og viser ingen respekt for gjestene fra Fredrikstad.

10. min.: 4-5. Vertene opprettholder den gode starten og henger godt med i spillet.

15. min.: 5-9. Hjemmelaget faller litt ifra, etter en del slurv i det offensive spillet.

20. min.: 6-9. Fredrikstad har faktisk ikke klart å score mål de siste fem minuttene, noe som har gitt flere muligheter for hjemmelaget. Likevel sliter HK Rygge fortsatt i angrepsspillet, og har ikke klart å sette flere enn et mål.

25. min.: 6-10. Vertene får ikke spillet til å sitte, og sliter med å skaffe seg nettkjenninger. Ikke det at gjestene spiller håndball på høyt nivå heller, men de klarer å utnytte flere av HK Rygges feil.

30. min.: 6-11. Pause. Det har dessverre ikke vært særlig høy kvalitet over spillet i denne førsteomgangen. HK Rygge startet likevel sterkt, og hang godt med de første minuttene. Men så har vertenes angrepsspill blitt preget av mange feil, noe som har gjort at Fredrikstad har fått gyldene muligheter.

31. min.: 2. omgang har startet.

35. min.: 9-14. Begge lag har scoret tre mål hver etter pause, og har hevet nivået fra den svake førsteomgangen.

43. min.: 12-21. Omgangen har bydd på mange scoringer så langt, men gjestene er et hakk bedre og har fortsatt en komfortabel ledelse. Allerede nå ser det vanskelig ut for HK Rygge å ta poeng her i Mossehallen.

47. min.: 14-24. Fredrikstad har god kontroll på kampen nå, ettersom vertene ikke har mye å komme med.

54. min.: 15-28. Gjestene overkjører HK Rygge i Mossehallen nå. Nå har Fredrikstad snart dobbelt så mange mål.

60. min.: 17-31. Slutt. Fredrikstad viste klasseforskjell i Mossehallen, og vant overlegent.

Artikkeltags