Hevet seg flere hakk

Elise Talsæte og HK Rygge må opp noen hakk.

Elise Talsæte og HK Rygge må opp noen hakk.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

(Nordstrand - HK Rygge 31 - 23) Dagens motstander Nordstrand skulle på papiret være noen hakk for store for HK Rygge, men kampen ble mer jevnspilt enn man hadde trodd på forhånd.

DEL

HK Rygge startet kampen veldig bra, og lå under med to mål ved pause. Etter pausen var kampen veldig preget av at HK Rygge, som fra før av er tynt bemannet på backplass, fikk Emilie Lindegaard skadet. De ble etter hvert slitne, og de personlige feilene kom oftere og oftere. Da ble de hardt straffet av kontringssterke Nordstrand-spillere.

- Jeg synes vi gjør mye bra i dag, men kampen bærer preg av at vi mistet Emilie, sier trener Per Inge Johansen.

Det så ikke godt ut da Lindegaard ble skadet, men etter kampen var hun optimistisk.

- Jeg tror ikke det er korsbåndet denne gangen, jeg har tatt korsbåndet på begge knærne før og vet hvordan det føles. Dette gjorde veldig vondt med en gang, men nå er det bedre. Jeg ble nok veldig redd med en gang, sier Lindegaard.

Også Ludmila Gaidraga, som tok korsbåndet i våres, og Marthe Engvik, som måtte steppe inn på backplass etter skadene, måtte ut med ispose på kneet i dag.

- Ludmila må ise ned kneet når hun får for stor belastning og må spille så mye som hun gjør i dag, så det er bare normalt. Jeg tror ikke skaden til Engvik er veldig alvorlig, vurderer oppmann Magnus Banggren.

- Nå hang vi med opprykkskandidat Nordstrand lenge, og vi har fått en god følelse inn mot de fire hjemmekampene våre, avrunder trener Johansen.

Før kampen:

HK Rygge gjorde en grei innsats i serieåpningen, men var ikke på pari da de tapte for Skrim i midtuken. Det blir ikke enklere i Nordstrandhallen i kveld.

Trener Per Inge Johansen etterlyste nivåheving etter den kampen. I kveld vet vi om jentene har tatt signalene og greier å heve seg mot en av opprykkskandidatene.

Nordstrand serieåpnet i går, hjemme mot Selbu. Den kampen vant oslolaget enkelt 30-23. HK Rygge har tapt sine to første kamper i 1. divisjon.

Avkast i Nordstrandhallen er 18.30, og moss-avis.no gir deg live-oppdateringer fra kl. 18.15.
 

Artikkeltags