HK Rygge holdt lekestue

En leken Tatiana Alifanova var i storform, scoret ni mål og var en av HK Rygges aller beste spillere hjemme mot LFH 09 idag.

En leken Tatiana Alifanova var i storform, scoret ni mål og var en av HK Rygges aller beste spillere hjemme mot LFH 09 idag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

(HK Rygge-LFH 09 35-27) Gjestene fra Lillehammer holdt følge i 20 minutter, men deretter var det opp til Tatiana Alifanova og HK Rygge å bestemme hvor stor seieren skulle bli.

DEL

Etter en heroisk innsats av Elise Talsæte i sluttsekundet av den første omgangen kunne HK Rygge gå til pause med syvmålsledelse 19-12.

I løpet av de fem første minuttene av andre omgang ved ledelsen økt til 10 mål. På det meste ledet HK Rygge med 12 mål (29-17 og 30-18).

De siste 12 minuttene av kampen satte LFH 09 frimerke på både Tatiana Alifanova og Emilie Lindegaard. De to ryggespillerne lot være å engasjere seg framover, slik at kampens ti siste minutter i realiteten ble spill fire mot fire.

Tok det som trening.

- Brukte dere slutten av kampen til å hvile spillerne?

- Vi tok slutten av kampen som trening. Vi ønsket at Marthe (Engvik), Elise (Talsæte) og Maria (Røkkum) skulle få mest mulig trening i å spille mot etablert forsvar. Derfor lot vi Tatiana og Emilie være passive når de ble markert, forklarer Per Inge Johansen.

Hjemmelagets beste spillere var Tatiana Alifanova (9 mål), Elise Talsæte (6) og Kristine Westerby (5).

I løpet av januar var HK Rygge nå tatt ni poeng av 10 mulige, og laget er fortsatt på god vei opp til 1. divisjon.

Les mer i Moss Avis!

Artikkeltags