HK Rygge sto i mot i et kvarter

Kristin Bråthe ga seg aldri og fullførte til klart godkjent mot overmakten fra Drammen-laget Glassverket.

Kristin Bråthe ga seg aldri og fullførte til klart godkjent mot overmakten fra Drammen-laget Glassverket. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

(HK Rygge-Glassverket 19-30) Etter et kvarters spill i Øreåshallen ledet HK Rygge 6-5. Men så ble det mørkt…

DEL

Da sa Glassverket-trener Geir Oustorp klart fra til jentene sine hva han mente om innsatsen, og dermed skjerpet gjestene seg.

- Vi hadde håpet at vi kunne gjort det jevnere siden vi greier å henge med så lenge som vi gjør. Men vi er ikke bedre enn dette akkurat nå, sier HK Rygge-trener Kai Frydenlund Holm.

Jentene hans leverte alt fra strålende håndball, til det fullstendig miserable. Og med så store svingninger blir det vanskelig å ta poeng.
- Det er jo litt skremmende at det kan variere sånn, sukker Kristin Bråthe.

Glassverket rushet inn til 17-8 ved pause, og kontrollerte kampen inn etter det. HK Rygge åpent andre omgang veldig bra og lagde de fire første målene, før gjestene svarte litt. Men den siste halvtimen ble jevn, og det får HK Rygge ta med seg på plussiden.
- Det er vanskelig å si noe så tidlig, men jeg synes HK Rygge har et par veldig spennende spillere, kommenterer Geir Oustorp, som har kommet til Glassverket fra trenerjobb i Byåsen.

Kristin Bråthe ble HK Rygges toppscorer med seks mål. De øvrige nettkjenningene ble satt inn av: Emilie Lindegaard (3), Kristine Westerby (3), Tine Line Banggren (2), Kine Mysen (2), og Tatiana Alifanova (2).

Bråthe og Banggren var HK Rygges to beste spillere.
 

Les også: En vanskelig hjemmekamp

Artikkeltags