HK Rygge topper 2. divisjon

Tatiana Alifanova og HK Rygge tok sin sjette strake seier og inntok taballtoppen.

Tatiana Alifanova og HK Rygge tok sin sjette strake seier og inntok taballtoppen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(2. div.: Rælingen-HK Rygge 24-26) HK Rygges damelag fortsetter å imponere. Idag slo de Rælingen borte med to mål.

DEL

Rælingen har spilt to kamper mer enn HK Rygge, og det var det eneste laget som lå foran Rygge på tabellen i 2. divisjon før dagens kamp.

Del på Facebook

Tatiana Alifanova og HK Rygge viste nok en gang at de i år er et meget veltrent og godt lag. Og med seier 26-24 tok laget sin sjette seier av seks mulige og klatret til topps i sin 2. divisjonsavdeling.

Hadde trua.

- Dette var en sterk seier! Før sesongen hadde jeg ikke trodd at vi skulle slå Rælingen, men etter hvert har jeg fått mer tro på at vi kan gjøre gode kamper også mot de antatt bedre lagene. De fleste har nok hatt Rælingen som en av opprykksfavorittene denne sesongen, sier HK Rygges trener, Per Inge Johansen. 

- Det ble en tøff kamp, men jentene våre er utrolig sterke nå, sier hjelpetrener Magnus Banggren.

HK Rygge ledet også 12-9 til pause. Tremålsledelsen ble økt til fem mål. Men, etter at Rælingen satte frimerke på to av HK Rygges spillere, måtte bortelaget slite for å vinne med to mål.

HK Rygges lag (mål):

Ida Marie Gustavsen, Signe Marit Aanerød, Madelen Johannessen, Kristin Bråthe (4), Tatiana Alifanova (6), Ludmila Gaidraga (6), Tine Lien Banggren (4), Elise Talsæte (2), Marthe Engvik, Kristine Westerby (2), Marthe Johansen, Stine Thorgersen (2).

Artikkeltags