– Høyre står samlet bak Fløgstad

Kandidaten: Harald Fløgstad er Moss Høyres ordførerkandidat. foto: mette eriksen

Kandidaten: Harald Fløgstad er Moss Høyres ordførerkandidat. foto: mette eriksen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevNår redaktør Enghaug i en kommentar om «Tomrommet etter Tage Pettersen» lørdag 25. august hevder Moss Høyre har en stor jobb fremfor seg, har han helt rett! Partiet tar ikke lett på den oppgaven som ligger fremfor oss med å vinne innbyggernes tillit i den nye kommunen.

Les også: Tomrommet etter Tage Pettersen

Dagens Moss Høyre ble stiftet for kun noen få måneder siden, bestående av medlemmer fra Rygge og Moss. Det Enghaug beskriver som «fløyer» i partiet er naturlig nok ikke noe annet enn medlemmer fra to lokalforeninger som akkurat har blitt én. Moss Høyre har et fantastisk utgangspunkt før neste valg.

På startstreken forleden stilte fire flotte kandidater som alle var villige til å «ofre» mye for å gjøre en jobb; først for Høyre, så for hele Moss. Hvilket privilegium for et parti å ha valgmuligheter, mangfold, vilje og engasjement.

Når det i tillegg møter hele 126 medlemmer på vårt nominasjonsmøte viser det et godt eksempel på demokrati i praksis

Som leder av Moss Høyre gleder jeg meg over at vi har så stor takhøyde og fantastiske folk som vil representere partiet. Stemningen på nominasjonsmøtet var god fra start til slutt og det var en samlet forening som dro hjem torsdag kveld. Vi er et parti som skal jobbe for å vinne innbyggernes tillit og få til mest mulig Høyrepolitikk i vår snart nye kommune.

Harald Fløgstad er min ordførerkandidat, Harald Fløgstad er hele Moss Høyres ordførerkandidat.

Tomrommet etter Tage Pettersen 

Rundblad står på videre for Moss Høyre

Fløgstad ble Moss Høyres ordførerkandidat 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags