Har store forventninger til årets «Hver gang vi møtes»

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran).

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran). Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag er det premiere på en ny sesong av «Hver gang vi møtes»på TV2. Også denne gang er opptakene gjort på Vestre Kjærnes Gård i Våler.

DEL

Da Per Kjærnes fikk besøk av produksjonsselskapet Mastiff og TV2 etter den første sesongen av «Hver gang vi møtes» ante han lite at nettopp det skulle prege mye av fremtiden hans.

– Nei, vi var ikke forberedt på hvor stort dette virkelig skulle bli. Det er ikke mange som kjenner oss som Vestre Kjærnes Gård, «Hver gang vi møtes»-gården derimot...

– For oss har denne markedsføringen hatt enorm betydning, sier Per Kjærnes som eier gården hvor det populære tv-programmet spilles inn.

Seertallene bikker ofte millionen og det er få gårdeiere i Norge som har vist fram låven sin til så mange øyne som det Per Kjærnes har gjort – og kommer til å gjøre.

– Ja, dette har vært en stor suksess, men det ligger også hardt arbeid bak. Det går ikke av seg selv. Produksjonen er på gården i tre uker og det er veldig mye arbeid forbundet med dette. Men det er jo veldig gøy også. Og årets program har jeg utrolig store forventninger til, jeg tror seerne kommer til å få mange positive overraskelser, kommenterer Kjærnes.

Dagens navn: Per Kjærnes

  • Eier av Vestre Kjærnes Gård i Våler
  • 68 år
  • Gift med Berit
  • Fire barn

I år er det Tone Damli, Tshawe Baqwa (Madcon), Tor Endresen, Hans Petter Aaserud (vokalist i Trang Fødsel), Silya Nymoen, Claudia Scott og Christel Alsos som skal glede seerne. Det er Tshawe Baqwa som er første artist ut, i lørdagens sesongpremiere på Tv2.

Ny sesong av Hver gang vi Møtes på Vestre Kjærnes gård.

Ny sesong av Hver gang vi Møtes på Vestre Kjærnes gård. Foto:

– Hvilket inntrykk har du av årets gjeng?

– Noen av disse var ikke kjent for meg før de kom på gården, men det handler nok mer om min alder. Det skal bli spennende å se hvordan man har klippet til samtaler og musikk. Selv om det alltid er det samme konseptet, så er det jo alltid nye mennesker og det er det som gjør dette programmet annerledes fra gang til gang. Årets artister var en skikkelig «kul» gjeng, svarer Kjærnes.

– Hvor tett kommer du på artistene mens de er hos deg?

– Det er veldig hektisk når de er her – det går i et enormt tempo hele dagen, men vi setter mer enn gjerne av tid til en prat, dersom artistene ønsker det.

I motsetning til tidligere år, ble årets programmet spilt inn i juni.

– Og det er spennende for da fikk vi vist fram distriktet vårt på en helt annen måte enn hva vi har fått gjort i august, som tidligere har vært innspillingsmåneden, sier han.

Selv om Per Kjærnes nå har rundet 68 år er det lite som tyder på at han kommer til å legge seg godt til rette i sofaen fremover.

– Nei, på ingen måte. Ja, jeg er pensjonist, men jeg har på ingen måte pensjonert meg, det kommer jeg aldri til å gjøre, avslutter den driftige gårdeieren.

Hver gang vi møtes

«Hver gang vi møtes» er et musikkprogram som sendes på TV2.

Sju kjente artister møtes og tolker hverandres låter.

Årets deltakere er Tone Damli, Tshawe Baqwa (Madcon), Tor Endresen, Hans Petter Aaserud (vokalist i Trang Fødsel), Silya Nymoen, Claudia Scott og Christel Alsos.

Årets sesong er den sjuende i rekken. Den aller første sesongen ble spilt inn på Hvaler Gjestgiveri, mens de seks siste er spilt inn på Vestre Kjærnes Gård i Våler.

Det er Mastiff som har produsert for TV2 og årets sesong har premiere førstkommende lørdag.

Sjekk ut de syv nye artistene i "Hver gang vi møtes" fra Våler 

Artikkeltags