Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan ønsker vi at Moss sentrum skal fremstå?

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi som bor her i Moss hadde glede oss til og feire 300 år i år. Dessverre vet vi alle at Corona epedemien har lagt en demper på de fleste arrangementer. Dog ansvarlige myndigheter og de som sitter i ulike komiteer for jubileet kunne meget godt ha gjort en god del i forkant. Hvorfor er det slik at mange av byens vernede hus har stått for forfall lenge,det er råtne vinduer,dører,vegger i Storgata, Henrik Gernersgate og for ikke og snakke om Kjellerødgården. Hvorfor er byen så lite pynta,rusta opp foran byjubileet, ugress er det og nok av i sentrumsgatene.

Jeg er enig med mange at vi kunne hatt flagg,bannere,ballonger,lage kråke maskoter for salg til barn, t-shirt med ulike motiver i fra kommunen vår, nye bykort. Alle har visst at Moss fyller 300 i 2020.Vi har en nydelig by der den ligger mellom Vansjø og Oslofjorden. Trist at de fleste arrangementer må avlyses i år,men må byen se så trist, grå ut,vask hele byen, mal byggninger og la den skinne. De som steller med dette burde se til Sarpsborg og det fantastiske park og blomster anlegget de har midt i byen ved Sarpsborg kirke.

Jeg er ikke mossing selv, men bodd her en del år og har slekt som har bodd her siden 1739, før det så klart i fra Rygge. Jeg elsker byen, ser muligheter, men må si jeg synes det jeg ser i sentrum til nå er labert.

Gjør noe med det og vis oss som bor her og bryr oss om byen at Moss er flott. Gratulerer med 300 år!

Jubileumsåret 2020, hvorfor i all verden så usynlig?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.