Ingen nye påvist smittede fra bryllupsfesten

Moss kommune opplyser fredag formiddag at det per 31. juli ikke er noen nye smittetilfeller knyttet til bryllupsfestene i noen av de involverte kommunene.

DEL

– Vi begynner totalt sett å få god oversikt over gjestene som deltok i selskapene, sier kommuneoverlege Kristian Krogshus.

Det er heller ingen nye påviste smittetilfeller i Moss siste døgn.

– Dette er et lyspunkt i den situasjonen vi nå står i knyttet til smitteutbruddet i Moss. Vi håper den positive utviklingen fortsetter, men det er ingen grunn til å senke skuldrene, uttaler ordfører Hanne Tollerud.

Som Moss Avis skrev torsdag opplyser kommunen at alle ansatte og beboere som har vært på samme avdeling til de smittede på Rosnes er testet to ganger.

Begge tester var negative, melder Moss kommune fredag.

I tillegg har alle beboere, med unntak av én, samt alle ansatte ved andre avdelinger fått svar på første test der alle er negative. Prøven for denne ene beboeren er også bekreftet negativ.

Når det gjelder svar fra test to på denne gruppen ansatte og beboere, har kommunen nå fått svar på at testene for de ansatte er negative. Vi venter fortsatt svar på prøver tatt i test to av beboere.

Totalt antall som har fått påvist smitte i Moss kommune er fredag 128. Det er tatt 118 prøver siste døgn.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken