Da Rebeccas ektemann ville skilles og tok med seg halve omsorgsretten for barna, følte hun seg helt maktesløs. I podkasten «For et liv!» forteller hun om den store sorgen over å ikke få være mamma på heltid.

– Jeg hater deg i dag, i morgen og for resten av mitt liv for at du tar fra meg muligheten til å være sammen med barna mine hele tiden.

Det var budskapet Rebecca hadde til ektemannen sin, da bruddet var et faktum og familien skulle splittes.

Podkast fra Moss Avis

Denne artikkelen er et glimt fra en episode av podkasten «For et liv!»

I episoden får du møte Rebecca Hoffmann. Etter en helg med mye krangling, får hun vite at ektemannen ikke elsker henne lenger.

I podkasten «For et liv!» forteller trebarnsmoren fra Våler om hvordan hun som 30-åring måtte flytte for seg selv. Til en leilighet hvor barnas soverom står tomme halvparten av tiden.

For et liv! er en podkast fra Moss Avis og du kan høre den på Spotify, iTunes og i appen Untold. Dersom du ønsker å høre serien på Spotify kan du følge denne lenken.

Drømmen som brast

– Før jeg var 25, var jeg gift og hadde tre barn, forteller Rebecca.

Hun hadde det som mange drømmer om, og den etter hvert store familien trengte større plass. De fant en tomt på Augerød i Våler og bygget sitt hjem. Noen få år senere ble tilværelsen snudd på hodet

– Jeg vil kjempe så lenge jeg har en grunn. Men å fortsette når det er så tydelig at det ikke er noe å kjempe for, blir uverdig for min del også.

Da Rebecca Hoffmann feiret sin trettiårsdag, var det i et tomt hus på Augerød.

– Jeg så jo ikke for meg at 30-årsdagen, som jeg feiret med 17 bra damer i livet mitt, skulle se sånn ut. Vi skulle selge huset, det var overtakelse uka etterpå og jeg var på vei inn i trettiårene som separert med tre barn. Det var ikke sånn det skulle være.

Rebeccas eksmann er kjent med at hun deler sin historie i Moss Avis.

Les også

Alt faller på plass når Øystein sporer sine røtter til England. Og det er ikke bare en far som venter på han i Liverpool

Les også

– Jeg var aldri redd. Det var først på slutten at jeg skjønte at nå klarer jeg det ikke

Les også

Therese Lien (34): – Jeg var utslitt, slet med å bevege meg og klarte ikke å svelge