Julemarkedet ble avviklet i Lilleeng Helsepark, og i de gamle lokalene til Trio Ving hadde mer en 60 utstillere stilt ut sine produkter. Bak julemarkedet står Karina Maassen som driver interiørverkstedet Mirielles i lokalene som kalles Skofabrikken, og Tone Nordang Pettersen som driver Løpeskjørtbutikken i samme lokaler.

Det hele startet med en liten idemyldring tidligere i høst, som raskt utviklet seg til konkrete planer. Det hele ble mye større enn det arrangørene i utgangspunktet hadde tenkt, og Enata eiendom og Lilleeng Helsepark stilte gladelig opp med ekstra lokaler. Selv om planleggingstiden er kort, ligger det mye frivillig innsats bak det store arrangementet.

LES OGSÅ: Vil lage byens største julemarked

Mye folk

Det var mye folk i parken allerede før åpningen, og det bare fortsatte å strømme på.

- Mellom alt salget og alle hyggelige samtalene når folk møtes, var det nissedans av Diamante Dansestudio og senere vakker julesang av Kristine Marie Lund Almås, forteller Finn Grønseth, daglig leder i Lilleeng Østfold Helsepark.

Moss Fotballklubb hadde også et svare strev med å holde unna alle som skulle ha vafler, julegrøt eller en kopp kaffe, og det ble handlet inn mange julegaver i løpet av de syv timene julemarkedet varte.

Også ordfører Tage Pettersen var innom på julemarkedet, og skriver følgende på sin Facebook-side:
- Dette var et av de bedre julemarkedene i år. Gøy at gamle industriområder åpnes opp og tilgjengeliggjøres gjennom ulik aktivitet.