Gå til sidens hovedinnhold

Kan du hjelpe Ella med å finne ringen hennes?

Artikkelen er over 2 år gammel

For rundt to uker siden mistet Ella T. Holm (75) den spesielle gullringen sin mens hun gikk tur. Nå håper hun at noen har funnet den og lover dusør til den som får ringen tilbake til rett finger.

– Datteren min har hjulpet meg med å etterlyse den på Facebook, jeg er jo ikke der selv, men det har ikke ført til noe ennå, så da tenkte jeg at jeg fikk prøve avisen, forteller Ella.

75-årige Ella er bosatt i Son og går ofte tur. Hun tror at det er på en av de mange turene sine i Son i områdene rundt Brevik og Deør at hun har mistet gullringen sin.

– Jeg mistet den sikkert når jeg har tatt av meg hansken, så ringen har rykket med og falt av, sier hun.

Ringen betyr åpenbart mye for Ella, og det viser seg at den har en ganske spesiell opprinnelseshistorie. Det er nemlig ikke en helt vanlig gullring. Den er spesialdesignet av Ella selv og laget av en karibisk gullmynt hun kjøpte for 40 år siden. Ringen har derfor en spesiell gravering, og vil være lett å kjenne igjen.

Hun håper at noen har kommet over ringen, og kan gi den tilbake til henne.

– Jeg har lett mye og gått tur hver dag for å se etter den. Folk må gjerne se litt etter ved skogstiene og i boligfeltene på Brevik og Deør, oppfordres det.

– Jeg vil gi dusør til den som har funnet ringen, lover Ella som håper ringen igjen vil havne på fingeren hennes.

Hvis du har funnet ringen kan du ta kontakt med Moss Avis eller ringe 976 34 970.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.