Kjære Østfold Fylkeskommune og Østfold Kollektiv Transport: - Nå har vi fått nok!

NOK ER NOK: Elevene ved 1STUA på Malakoff som daglig tar Larkollen bussen er lei av dårlige planlagte bussruter.

NOK ER NOK: Elevene ved 1STUA på Malakoff som daglig tar Larkollen bussen er lei av dårlige planlagte bussruter. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære Østfold fylkeskommune og Østfold Kollektiv Transport

Vi elever på Malakoff videregående skole har fått nok. Vi er lei av å vente på busser som går 2 timer etter skoleslutt og lei av dårlige tilbake svar.

Tidligere denne uken gikk 3 elever på Malakoff ut i Moss Avis for å ta opp saken om sene busser. Vi har nå sett av Facebook-kommentarer etter innlegget at vi har flere som støtter oss.

Vi vil ha et busstilbud som samkjører med skoledagene våre!

Vi vil komme med et forslag å sette opp busser som får en gang i timen fra kl. 12:00 eller få et flex-buss tilbud for oss elever.

Som bildet viser, så er det ikke bare 3 elever dette gjelder, men alle elevene på bildet og mange fler fra andre klasser på skolen. Vi ønsker med dette en diskusjon med dere om hva som kan bli forbedret.

Dette gjelder heller ikke bare Larkollen-bussen, men flere busser som de fra Fredrikstad og Sarpsborg må man vente lenge på. Dette er ikke sånn vi elever vil ha det.

Vi elever har fått nok, gi oss et bedre kollektivtilbud!

Les mer om saken: https://www.moss-avis.no/nyheter/moss/rygge/skoleelever-ma-vente-i-timevis-pa-bussen-hjem-til-larkollen/s/5-67-803596

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken