Gå til sidens hovedinnhold

Kjenner du en ildsjel i Moss?

I desember blir det ildsjelkalender, hvor 24 personer blir takket for sin frivillige innsats. Nå vil Moss kommune ha nominasjoner til kalenderen.

– Det er mange i lokalsamfunnet vårt som legger ned utallige timer med frivillig innsats, sier Ida Madeleen Moe, frivillighetskoordinator i Moss kommune.

Enten det er innenfor beredskapsarbeid, velforeninger, interesseorganisasjoner, humanitært arbeid, idretts- og kulturarbeid, eller natur, miljø og dyrevelferd, legges det ned en stor frivillig innsats her i byen. Moss kommune vil synliggjøre dette mangfoldet:

– Vi ønsker å takke ildsjelene for engasjementet som bidrar til et skapende, varmere og grønnere Moss, sier Moe.

Vil ha hjelp

Hver dag fra 1. – 24. desember deler Moss kommune ut en oppmerksomhet til en person som har utmerket seg med sin innsats gjennom en frivillig organisasjon. Og nå vil kommunen ha hjelp til å finne ildsjelene i Moss.

– Vi ønsker å få inn nominasjoner så fort som mulig. Vi håper på et mangfold av nominasjoner, og gleder oss til å se hvem som blir den eldste og den yngste ildsjelen i år, sier frivillighetskoordinatoren, og oppfordrer til å nominere. Juryen består av Frivillighetsforum som kjenner godt til frivilligheten i Moss.

Du kan nominere din kandidat på Moss kommunes nettsider. Det finnes også nominasjonsskjema på papir på ByLab/Kommunetorget, eller ta kontakt med kommunen.

Les også

Geir (49) ble julens siste ildsjel: – Moss gjør det enkelt å være frivillig

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.