Astrid S utsetter alle konserter – også konserten i Moss

UTSATT: Astrid S skulle opprinnelig spille på Verket Scene i mars, men denne konserten blir nå utsatt til etter sommeren.

UTSATT: Astrid S skulle opprinnelig spille på Verket Scene i mars, men denne konserten blir nå utsatt til etter sommeren. Foto:

Den 19. mars skulle popartisten Astrid S holdt konsert på Verket Scene i Moss. Fredag kommer det derimot en beskjed fra artisten som snur opp ned på alle konsertplanene – også konserten i Moss.

DEL

I november i fjor kunne Verket Scene stolt avsløre at popsensasjonen Astrid S var klar for å legge ut på verdensturné på våren i 2020, og at Moss var en av få steder i Norge som ville få besøk på første del av turneen. Konserten skulle finne sted 19. mars.

Fredag formiddag kom derimot en nyhet fra artisten selv som snur opp ned på den planen.

Turneen blir utsatt og alle de oppsatte konsertene avlyses. Dermed blir det ingen konsert i mars. Men det er satt opp ny konsert med dato 1. oktober.

Det kommer fram av en melding Verket Scene har lagt ut på sine Facebook-sider. Daglig leder på Verket Scene, Kenneth Reinås, bekrefter at meldingen kommer direkte fra managementet til Astrid S.

– Vi er kjempelei oss for det. Men vi håper de fleste har mulighet til å komme på konserten den 1. oktober, sier Reinås.

I meldingen kommer det fram at de oppsatte konsertene avlyses fordi hun har kommet på etterskudd med et nytt album og prioriterer nå å jobbe med dette, så hun ikke turner med bare gammel musikk.

Les hele meldingen fra Astrid S nederst i saken.

Gyldige billetter

Billetter som er kjøpt til den opprinnelige konserten kan benyttes på den nye konsertdatoen, og Reinås krysser fingrene for at de fleste vil ha muligheten til å gjøre dette.

For publikum som ikke har anledning til å benytte seg av konsertbillettene med den nye datoen, kan bes de ta kontakt med Ticketmaster for refusjon av billetter.

Meldingen fra Astrid S:

«Kjære alle! Jeg vil begynne med å si at jeg føler meg så utrolig heldig som har mennesker rundt om i verden som hører på musikken min og kommer på konsertene mine, som gjør at jeg kan leve av det jeg liker aller best. Det tar jeg virkelig ikke for gitt, og jeg håper jeg får gjøre det i mange år til. Men jeg har dessverre noen dårlige nyheter.

Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i August, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget. Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis.

Derfor har jeg kommet fram til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre. Jeg håper på forståelse for valget mitt og at dere vil se meg igjen til høsten. I tillegg kommer det ny musikk veldig snart. Stor klem fra Astrid»

Artikkeltags