Krapfoss-skytterne slo til med ni NM-medaljer

Em-form: Malin Westerheim og Are Hansen fra Krapfoss SSL viste knallform foran EM, og tok NM-gull i AIR 50 sammen.

Em-form: Malin Westerheim og Are Hansen fra Krapfoss SSL viste knallform foran EM, og tok NM-gull i AIR 50 sammen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Krapfoss Sportskytterlag tok tre gull, fire sølv og to bronse i NM på 10 og 15 m.

DEL

Både Are Hansen. Malin Westerheim og Henrik Larsen viste solid EM-form, og virker klare til mesterskapet neste uke. Lagets EM-skyttere var involverte i

Are Hansen ble Norgesmester på 10 m med god margin, og tok sølvet på 15 m.

Malin Westerheim skjøt fullt, men ble rangert til sølv etter færre innertiere på 15 m, og tok 4. plass på 10 m etter flott innledende skyting.

Henrik Larsen skjøt til sølv på 10 m og bronse på 15 m i juniorklassen. Men Larsen tok NM -gull i lagskyting i senior, sammen med Hansen og Kristoffer Sannvoll. Sistnevnte tok også en sterk 5. plass på 10 m.

Eline Skovli Utne ble nr. 8 på 15 m i kvinneklassen, og tok 15. plass på 10 m.

Spennende juniorer

I junior menn på 10 m ble Bjørnar Amundsen nr. 10, like bak en finaleplass. Kristian Arnseth hadde ikke helt dagen og ble nr. 17, mens Fredrik Billington skjøt opp mot sitt beste og ble nr. 22. Mikael Johnsen og Henrik J. Olsen tok 26. og 27. plass.

Arnseth tok for øvrig også 11. plass på 15 m.

Klubbens eneste ungdomsdeltaker, Mathias Hanski, gjorde sine saker svært bra. Unggutten skjøt opp mot sitt aller beste og endte på en sterk 7. plass i NM.

Imponerte

I AIR 50 stilte Krapfoss med to lag. AIR 50 er en lagskyting med ei jente og én gutt på hvert lag. Det skytes 25 skudd med desimal av hver skytter, summene legges sammen og de åtte beste går til kvartfinaler, så semifinaler og til slutt finale med to lag.

Og dette ble oppvisningsskyting av Krapfoss Sportskytterlag. Malin Westerheim og Are Hansen tok nemlig gull etter strålende skyting hele veien. Duoen skyter mest sannsynlig også på lag i samme øvelse under EM, og viser i hvert fall at de behersker konseptet.

Og ikke nok med gullet, Krapfoss' andre lag med Kristoffer Sannvoll og Eline Skovli Utne tok bronse etter at de ble slått av Are og Malin i semifinalen.

Juniorgutta tok også sølv i lag 15 m.

Artikkeltags