Ari Behn med utstilling i Ås sammen med Mikael Persbrandt

Ari Behn, Per Heimly, Tor Rafael Raael og Mikael Persbrandt åpner utstilling i Ås lørdag. Her er Behn fra utstillingen han åpnet i Son tidligere i mars.

Ari Behn, Per Heimly, Tor Rafael Raael og Mikael Persbrandt åpner utstilling i Ås lørdag. Her er Behn fra utstillingen han åpnet i Son tidligere i mars. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag 1. april åpner en ny utstilling med Ari Behn, Per Heimly, Tor Rafael Raael og Mikael Persbrandt.

DEL

Ås Kunstforening forteller at de er henrykt over at kunstnerne har valgt Ås som andre stopp med sin pop-up utstilling. Den ble vist i Drammen i begynnelsen av mars og etter Ås skal den videre til Tønsberg.

12. mars åpnet Ari Behn utstillingen «Inferno» i Galleri Soon og etter få dager var  halvparten av maleriene allerede solgt.

– Vi har hatt mange hundre besøkende på galleriet nå, og det er veldig morsomt med en sånn oppsving siden februar var en stille måned. Nå er det folk kontinuerlig på galleriet, og det er både lokale folk og folk som kommer langveis fra for å se utstillingen, sa Mostad til Moss Avis tidligere i mars.

Utstillingen i Son er åpen frem til og med søndag 2. april.

Firkløver i Ås

Lørdag 1. april åpner firkløveret Behn, Heimly, Raael og Persbrandt en ny utstilling i Ås.

– Hensikten er å sette sammen fire rocka, profilerte kunstnere for å skape noe nytt i Kunst-Norge, sier Yvonne Inecke Raael, Tor Rafael Raaels kone og assistent i en pressemelding.

LES OGSÅ: Enorm mottakelse for Ari Behn i Son (Krever innlogging)

Per Heimly og Tor Rafael Raael er etablerte kunstnere og har jobbet sammen i en årrekke, mens Behn og den svenske skuespilleren Persbrandt for de fleste er mer kjent gjennom litteratur, film og teater. Men begge har jobbet  med visuell kunst i lang tid.

Både Behn og Persbrandt har primært jobbet med litografi og oljemaleri med fokus på det abstrakte.

Til Ås kunsforening har Heimly og Raael med seg en del bilder som er jobbet frem gjennom et samarbeid.

Utstillingen er kun åpen lørdag 1. og søndag 2. april.

Artikkeltags