Barna skapte feststemning

STORSLAGENT: Barnekorkonserten i en fullsatt Jeløy kirke i går gjorde et mektig inntrykk.

STORSLAGENT: Barnekorkonserten i en fullsatt Jeløy kirke i går gjorde et mektig inntrykk.

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Jeløy kirke var fylt til randen da den storslåtte barnekorkonserten til støtte for UNICEF fant sted i går ettermiddag.

DEL

Da 200 barn fra åtte ulike kor stemte i med fredssangen "Hvite due", var på mange måter stemningen satt for resten av konserten. For de mange fremmøtte var dette ikke bare en musikalsk opplevelse. Vel så viktig var det at konserten inngikk som en del av TV-aksjonens innsamling til UNICEFs hjelpeprosjekter for hiv- og aidssmittete barn.
Aldri før har så mange barn sunget sammen på én og samme scene i Jeløy kirke, men etter gårsdagens konsert spørs det ikke om Jeløy kirkes markante dirigent Trond Oftung og hans meddirigenter bør tenke på om ikke dette skal gjentas. Publikum i salen så ut til å storkose seg, og sjelden har man vel sett så mange foreldre og besteforeldre filme og knipse syngende barn. Blant publikum for øvrig var det vel neppe noen tvil om at dette var en konsert man kunne nyte.
Seks av barnekorene som deltok på konserten i går var lokale. De seks var barnekoret Ørebrus, Rygge kirkes barne - og ungdomskor, Moss kirkes sangskole, aspirantkoret, Moss kirkes sangkor, barnekoret, Jeløy kirkes aspirantkor og Jeløy kirkes barnekor.
I tillegg deltok fra Oslo Bøler skoles aspirantkor og Bøler skolekor.
jon. gran[AT]Moss-avis.no
Tlf. 69205036


Artikkeltags