Likevel har Ragnhild Lund Ansnes gjort et forsøk på feste kjærligheten til en av verdens høyest elskede fotballklubber på papir.
Og hun «nailer det»!

Jeg er muligens litt inhabil siden jeg er Liverpool-mann selv, men «Liverpoolhjerter» gir akkurat det den lover: Et inntrykk av hvordan det er å vie store deler av et liv til den spesielle klubben som står ditt hjerte nærmest.

Og for Liverpool er dette helt spesielt. Følelsene en ekte LFC-patriot føler er ofte sterkere enn for mange andre klubber. Og få er så dedikerte og lojale som LFC-tilhengerne. De går aldri alene!

I «|Liverpoolhjerter» får vi møte fans fra hele landet, og til og med noen utenfor landets grenser. Og alle har et levende kjærlighetsforhold til Liverpool Football Club, som man nesten må være halvt fotballidiot for å forstå.

Ragnhild Lund Ansnes har skapt et verk med gode relasjoner, og en ekthet som gjør at man får inntrykk av å kjenne menneskene hun skriver om. Enten det er presten på Færøyene, ordføreren i Kautokeino eller selveste Trond Giske.

Det er enkelt og folkelig, hjertevarmt og morsomt. Og det formidler noe alle fortjener å føle, men som faktisk er forbeholdt Liverpool-fans verden over.

For Liverpool-fans er boka et praktverk. For alle andre er den bare et must!