Sjarmerende og inspirerende fra Ellen Dyrop

Ellen Dyrop og Helge Eek

Ellen Dyrop og Helge Eek

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Åh! Nå har forfatter Ellen Dyrop og fotograf Helge Eek gjort det igjen!

DEL

Lokale nyheter

Med sin tredje hobby og gjenbruksbok med «sjarmerende» i tittelen, har de klart å skape en vidunderlig inspirerende uteromsbok som får deg til å ønske snøen bort. Nå med en gang!

Fremdeles er Dyrops gjenbrukstanke en rød tråd i boken, men den er ikke så fremhevet som i de to foregående bøkene, «Sjarmerende gjenbruk» og «Sjarmerende jul».
Og som alltid sørger Dyrop for at leseren får servert oppskrifter på alt som vises i boken, enten det er indianertelt, piknikpledd, urteskilt, forklær eller sitronmuffins.

Eek sørger på sin side for fortreffelige bilder som man nærmest ønsker seg inn i enten de viser sommerfest, eplehøst eller krepselag.
Men mest av alt er dette en bok man kan bla i allerede nå som vinteren virker som mørkest.

For den oser av sommer, blomster og sol og beviser at duoen Dyrop-Eek nok en gang har klart å skape en bok som man kan ta frem år etter år og få nye ideer av.
Jeg tør nesten påstå at alle gode ting er tre, når det gjelder dette boksamarbeidet, for dette er fullklaff både i fotografier, layout og ikke minst innhold.

Og så er det bare å begynne å glede seg til lysere tider! Dyrop og Eek har gjort ventetiden betraktelig lysere. Boken blir tilgjengelig i bokhandelen i begynnelsen av april.

Artikkeltags