Se video fra showet her

Se bildeserie fra showet her

Seks kvinner og ett tema. Larkollen. Det musikalske showet "Ner' i Larkollen" satte livet i Larkollen på spissen, smakfullt utført av de seks sangglade jentene på scenen foran Støtvig hotell. Her var det rom for å få skikkelig sommerstemning fra jentene, som virkelig viste hvor glad de er i sitt barndoms hjemsted - og i sommeren.
- Her i Larkollen har vi solenergi, lyder teksten i en av revysangene.

Campinghumor

Kristine Hesjadalen, Ingri Guren, Ingrid Hesjadalen, Eirin Kaasa, Anniken Fleischer og Hanne Bakkerud sjarmerte publikum med tekster omsommeridyll, sketsjer om campingturister, oslogutter, Larkollen vel og "Larkollen nyhetene", for å nevne noe.
Et nesten fullsatt telt svarte med latter og trampeklapp "ner' i" salen. De fleste numrene har vært fremført i revysammenheng i Larkollen tidligere. Det var tydelig at publikum likte det de hørte da de gjenkjennende nynnet med på flere melodier.
- Vi ønsker med denne forestillingen å vise hvor mye vi setter pris på Dag Hallans uendelige mangfold av revytekster. Dag har gjennom 20 år gjort sommerrevy i Støtvighagen mulig med sine poetiske tekster om Larkollen og omegn, sier jentene, som fremførte gode gamle revynumre og sanger i årets utgave av sommerrevyen.
Bildegalleri og video fra revyen finner du på moss-avis.no. Det spilles ytterligere en forestilling, og den er allerede i kveld. Anniken Fleischer fikk tre minuter alene på scenen.