Gå til sidens hovedinnhold

Evig forelsket i Larkollen

Artikkelen er over 13 år gammel

De seks larkolljentene som utgjør "Teatromuser" skuffer aldri på scenen. Dermed sørget de for latter og stående applaus på premieren av årets larkollrevy "Ner' i Larkollen".

Se video fra showet her

Se bildeserie fra showet her

Seks kvinner og ett tema. Larkollen. Det musikalske showet "Ner' i Larkollen" satte livet i Larkollen på spissen, smakfullt utført av de seks sangglade jentene på scenen foran Støtvig hotell. Her var det rom for å få skikkelig sommerstemning fra jentene, som virkelig viste hvor glad de er i sitt barndoms hjemsted - og i sommeren.
- Her i Larkollen har vi solenergi, lyder teksten i en av revysangene.

Campinghumor

Kristine Hesjadalen, Ingri Guren, Ingrid Hesjadalen, Eirin Kaasa, Anniken Fleischer og Hanne Bakkerud sjarmerte publikum med tekster omsommeridyll, sketsjer om campingturister, oslogutter, Larkollen vel og "Larkollen nyhetene", for å nevne noe.
Et nesten fullsatt telt svarte med latter og trampeklapp "ner' i" salen. De fleste numrene har vært fremført i revysammenheng i Larkollen tidligere. Det var tydelig at publikum likte det de hørte da de gjenkjennende nynnet med på flere melodier.
- Vi ønsker med denne forestillingen å vise hvor mye vi setter pris på Dag Hallans uendelige mangfold av revytekster. Dag har gjennom 20 år gjort sommerrevy i Støtvighagen mulig med sine poetiske tekster om Larkollen og omegn, sier jentene, som fremførte gode gamle revynumre og sanger i årets utgave av sommerrevyen.
Bildegalleri og video fra revyen finner du på moss-avis.no. Det spilles ytterligere en forestilling, og den er allerede i kveld. Anniken Fleischer fikk tre minuter alene på scenen.