Evig kjærlighet

GAVE: Cecilie Nesstrand gir venninnene en unik bryllupssang i gave når de gifter seg i sommer. Kanskje blir den sunget i flere bryllup i sommer?

GAVE: Cecilie Nesstrand gir venninnene en unik bryllupssang i gave når de gifter seg i sommer. Kanskje blir den sunget i flere bryllup i sommer?

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Alle sider av den kompliserte kjærligheten måtte med da Cecilie Nesstrand satte seg ned for å komponere tidenes bryllupssang. Hun håper den blir en hit.

DEL

Kjærligheten er iallfall en hit som har kommet for å bli, også selv om den noen ganger er litt vrien. Sanger, korentusiast, førskole- og musikkskolelærer Cecilie Nesstrand følte likevel at hun manglet en skikkelig god bryllupssang. Derfor skrev hun like godt sin egen.
– Sangen er jo først og fremst en gave, da. Jeg ble nemlig invitert i to bryllup til venninner som skal gifte seg i sommer, og det var det som inspirerte meg til å skrive "En kjærlighetssang", forteller hun.
Nesstrand kommer fra Tromsø og har bare bodd i Moss i et år. Men det er nok til at hun har fått med seg pianist Terje Norum og cellist Liv Frengstad på en cdinnspilling av sangen. dessuten har hun startet barnekoret Ørebrus på Øreåsen.
– Jeg ser for meg at det er ung brud som fremfører refrenget "Jeg vil leve livet mitt med deg", den er på mange måter litt var og sår. Det er et vanskelig aspekt ved det å gifte seg også, men kjærligheten skal være sterk nok.
– Arrangementet er akustisk, for man kan jo ikke ha en stor, tung rytmeseksjon i en kjærlighetssang. Dessuten er den enkel å synge i en kirke. Jeg skal fremføre den to ganger i Tromsø i sommer, og hvis andre har behov for bryllupssang, er det ikke utenkelig at jeg kan stille opp, sier hun.
"En kjærlighetssang" foreligger foreløpig ikke for salg, men vokalisten jobber systematisk med sangskriving frem mot en mulig plateutgivelse. Det blir ikke imidlertid ikke et rent bryllupsalbum. Til det er Cecilie Nesstrands musikkinteresse for vidtfavnende.

Artikkeltags