Turbonegro er klare for Festivalen Sin 2018

TIL FESTIVALEN SIN: Turbonegro spiller 18. august.

TIL FESTIVALEN SIN: Turbonegro spiller 18. august. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi i Festivalen Sin er utrolig stolte over at Norges mest legendariske rockeband legger turen innom Festivalen Sin lørdag 18. august, sier Tony Fjærgård.

DEL

– Tigeren er endelig ute av sekken: Den nordlige halvkules mest hardtslående partypønkeband legger endelig turneen innom Festivalen Sin i Moss! sier en strålende fornøyd Tony Fjærgård i Festivalen Sin.

– Turbonegro står som en bauta i norsk rock-historie med nesten 30 år på veien. De slipper nytt album så og si på dagen 20 år etter klassikeren Apocalypse Dudes, som sammen med album som Ass Cobra og Darkness Forever er rene kulturskatter innen europeisk rockemusikk, sier Fjærgård.

Inspirasjon

– Turbonegro har aldri tidligere spilt på Festivalen Sin, men i tiden vi holdt på med rockepuben Sin City var de en av våre største inspirasjonskilder. Låten «Get it On» er trolig den låten det ble hoppet og danset mest etter i de årene puben var åpen, sier Fjærgård og tilføyer at dette blir eneste muligheten til å se Turbonegro i Østfold denne sommeren.

Turbonegro er aktuelle med ny plate på nyåret.Ny singel er ute i slutten av november, og albumet kommer i februar.

– Det er derfor store forventninger når Turbonegro svinger innom Moss for første gang på over 10 år, sier Tony Fjærgård.

Valentourettes

Det er også klart at Valentourettes kommer til Festivalen Sin, med Jokke-låter i bagasjen.

Bandmedlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og Petter Baarli på gitar har lang fartstid og solid erfaring med materialet: Låter av Joachim Nielsen.

– Siden 2003 har bandet spilt over 200 konserter med fulle hus over hele landet, til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, men også den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene.

Kvartetten fortsetter å overbevise både gamle og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert, skriver de i en pressemelding.

Valentourettes kommer for øvrig til Moss allerede 7. desember, og holder konsert på Tivolikjeller'n.

Artikkeltags