Postgirobygget til Moss To-Takt-festivalen

TIL TO-TAKT: Postgirobygget.

TIL TO-TAKT: Postgirobygget. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Postgirobygget kommer til Moss To-Takt-festivalen 2018, som arrangeres for andre gang i juni.

DEL

– Vi har lyst til å lage fest og sommerstemning på Høyda, og Postgirobygget er en favoritt som har vært høyt på vår ønskeliste, sier Kjell-Rune Hanssen. Nå er det klart at Postgirobygget kommer til Moss To-Takt-festivalen 2018.

– Med hits som Idyll, En solskinnsdag og Tidløs er Postgirobygget definisjonen på god sommerstemning for veldig mange. Så vi er sikre på at Postgirobygget vil sørge for god stemning utover sommerkvelden lørdag 2. juni, sier Hanssen.

Smokie

I tillegg kommer Clas Lindberg Covershow og Essence of Smokie.

– Clas Lindberg Covershow er et partykonsept fra Sverige. Vi kan love bra musikk og god publikumskontakt fra et av Sveriges og Norges mest rutinerte coverband. Essence of Smokie er et sju manns tributeband til Smokie og Chris Norman. Over 40 år etter at Smokie ga ut sitt første album (Pass it around) i 1975 er musikken fortsatt populær i Norge. De største hitene som ble skapt i perioden 1975 til 1986 med Chris Norman som frontfigur og vokalist blir med kjærlighet og respekt fremført av Norges eneste Smokie-tributeband, sier arrangørene og satser på folkefest.

Moss To-Takt Festivalen arrangeres for andre gang lørdag 2. juni 2018.

Artikkeltags