Sjekk ut de syv nye artistene i "Hver gang vi møtes" fra Våler

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran).

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg gledet meg så mye at jeg lå våken i natt, sier Silya Nymoen, en av sju artister i årets utgave av Hver gang vi møtes.

DEL

De sju artistene som i går hadde innlosjert seg på Vestre Kjærnes gård i Våler, var Christel Alsos, Claudia Scott, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tone Damli, Tor Endresen og Tshawe Baqwa. I ti dager skal de bo på gården og spille inn den sjuende sesongen av TV2-serien Hver gang vi møtes, som kommer på TV i 2018.

Artistene var strålende fornøyde med gården og omgivelsene:

– Det er kjempefint her! Man har jo sett glimt av det på TV, men det er enda finere i virkeligheten, sa Silya Nymoen.

– Jeg fikk ro i sjelen med en gang jeg kom hit. Dette er en perle, gjemt her inne. Jeg fikk ikke sove i natt, jeg lå og gledet meg, jeg var våken da vekkerklokka ringte, sprudlet Silya.

Luksus

– Ekstremt deilig. Jeg driver og prøver å lande, sa Tshawe Baqwa om å komme til gården.

– Det er luksus å være i slike omgivelser, og veldig annerledes. Jeg prøver bare å absorbere det, sa Madcon-artisten, som var førstemann ut og allerede i går skulle ha sin dag og tolkes av de andre.

– Skummelt å være først ut?

Veteraner: Tor Endresen og Claudia Scott er veteranene i flokken.

Veteraner: Tor Endresen og Claudia Scott er veteranene i flokken. Foto:

– Nei, syngingen er mer skummel, sa Tshawe.

Tor Endresen og Claudia Scott er veteranene blant de sju:

– Da jeg så låven, kjente jeg lukten av sagmugg. Det er fantastisk å være her, på en gård i åpent landskap, sa Endresen, og understreket at han som bergenser er mer vant til å ha høye fjell rundt seg.

En perle

Claudia Scott sa at hun hadde gledet seg til å møte de andre artistene.

– Når vi treffes, er det ofte flyktig, på en spillejobb eller festival. Det er hyggelig å få en anledning til å bli bedre kjent. Det skal bli veldig stas å framføre sangene til de andre, og stas å høre når de tolker mine ting, sa Scott, og skrøt av omgivelsene:

– Vi føler oss veldig velkommen her. Og gården er en perle av et sted. Hva er det å ikke like her? Det blir nok lange dager, men det blir nesten som en ferieleir for voksne, smilte Claudia Scott.

GOD STEMNING: Tor Endresen og Silya Nymoen.

GOD STEMNING: Tor Endresen og Silya Nymoen. Foto:

– Det er utrolig hyggelig og morsomt at man kommer tilbake til gården og området år etter år. At vi klarer å levere, slik at TV2 og artistene kommer tilbake, er vårt beste skussmål, sa Per Kjærnes på Vestre Kjærnes gård.

Artikkeltags