Gå til sidens hovedinnhold

Snart klart for utekino i Moss - du kan være med på å bestemme film

Artikkelen er over 4 år gammel

I august forvandles Sjølageret i Moss til en gigantisk kinosal. Her kan du stemme på hvilken film du mener bør vises på lerretet.

- Blir det ikke fint, lyder en stemme som føres videre i et langsomt ekko.

Det blir trolig ikke noe å utsette på akustikken når det arrangeres gratis utekino i det store lokalet Sjølageret på Verket 19. august. Engasjementet er stort hos den daglige lederen for Moss i Sentrum når hun beskriver hva publikum kan forvente.

Stem under! Fristen er  lørdag 17. juni.

 

Ny opplevelse

- De får oppleve noe de ikke har opplevd før. De får være med på kino i et felleskap og et område de aldri har vært på før, forteller Kristin Utakleiv.

Hvordan ser du for deg den ultimate kinokvelden her?

- Det må jo være sommer og sol, glade mennesker som kommer med stolen sin under armen, latter og folk fra forskjellige generasjoner, land og kulturer, ramser hun opp.

Kinoopplevelsen skal være gratis, men man vil ha mulighet til å kjøpe en stol for kvelden. Alternativt kan man ta med stoler selv. Arrangørene håper på at så mange som 1500 til 2000 personer vil ta turen.

Du kan bestemme film

Det skal vises to filmer i løpet av kvelden. Klokken 18 vil biler suse forbi på lerretet og motorlyder rumle høyt gjennom de store lokalene. Da vises den populære filmen «Børning».

Film nummer to er det publikum som bestemmer. Man kan stemme på sin favoritt blant tre kandidater.

Alternativene er «The Big Lebowski», «The Blues Brothers» og «Dirty Dancing». Blant arrangørene er det sistnevnte som er skiller seg ut som favoritt.

Stem på din favoritt her.

- Personlig synes jeg The Big Lebowski er morsomst. Magefølelsen sier at Dirty Dancing kommer til å vinne. For folkefestens del er den helt perfekt, sier Tony Fjærgård fra SF Kino. Han har hørt at den skapte voldsomt god stemning da den ble vist på en utekino i fjor.

- Det er sikkert mange som ler når de leser dette, men jeg håper på Dirty Dancing, svarer ordfører Tage Pettersen. Filmen er også en favoritt hos Kristin Utakleiv.

Filmen som vinner avstemningen vil bli vist klokken 21. Fra det tidspunktet skal det også være øl- og vinservering i lokalene.

Kommentarer til denne saken