Gå til sidens hovedinnhold

Klart for filmfest på «Den store kinodagen»

Lørdag er «Den store kinodagen»

Artikkelen er over 4 år gammel

Med fem norgespremierer og 21 filmer på programmet, er det duket for filmfest i Moss på lørdag.

I fjor hadde kinoen i Moss hele 2651 innom på «Den store kinodagen», og forhåndssalget til lørdagens mange filmer har vært bra også i år. Onsdag denne uken var det allerede solgt 500 billetter. Med 21 filmer på programmet, svært hyggelige priser og et mangfold av aktiviteter, er det ventet mye folk til kinosalene.

– Vi starter tidlig, og kan by på gratis frokost til de som vil på kino allerede i 8-9-tiden på morgenen, forteller Tony Fjærgård i SF Kino Moss.

I samarbeid med HomeStart og Kirkens Bymisjon blir det dessuten innsamling av lego gjennom hele dagen. Lego kan leveres i kino-kiosken. Legofilmen skal vises på lerretet, og i foajeen kan man være med å bygge en liten legolandsby, dersom man ønsker det.

Premierefilmer

Fjærgård forteller at det er fem filmer som har Norgespremiere denne helgen. Dette gjelder filmene Doctor Strange Deepwater Horizon, Florence Foster Jenkins, Familien Jul i Nisseland og Train to Busain. Det er også relansering av den japanske klassikeren Min Nabo Totoro og førpremiere på en av de store norske familiefilmene denne julen: Snekker Andersen.

Videre vises følgende filmer: Blair Witch, Bone Tomahawk, Bridget Jones Baby, Børning 2, Gilberts Grusomme Hevn, Gråtass gir Gass, Inferno, Jack Reacher, Kongens Nei, Lego Filmen, Masterminds, Storkene, Supervention 2, The Girl on the Train og Trolls.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.