Kirkeparken-elever sjarmerte sentrum i senk

Topp stemning: Gitarist Noah Emil Johansen og sanger Mthilde Lindeman Andersen under konserten utenfor Kirkeparken torsdag formiddag.

Topp stemning: Gitarist Noah Emil Johansen og sanger Mthilde Lindeman Andersen under konserten utenfor Kirkeparken torsdag formiddag.

Artikkelen er over 4 år gammel

Ett av våre mest urbane og hyggeligste vårtegn er Kirkeparkens vårkonsert i gågaten.

DEL

Og musikk, dans og drama-elevene, med avgangselevene i front, skuffet ikke i år heller. De fremmøtte publikummerne fikk servert en en variert, underholdende og imponernde meny til utelunsjen.

– Hyggelig tradisjon

På programmet stod nemlig alt fra «Bohemian Rapsody» via Bruno Mars' «Treasure» og russedans til korfremføring av «Våren» og «Norge i rødt, hvitt og blått». Bare for å nevne noe.

Publikum så ut til å storkose seg - noe elevene selv også gjorde.

– Ja, det er en veldig hyggelig tradisjon. Også var vi utrolig heldig med været! Vi har stått her i regn tidligere, men i år klaffet alt, mente Mathilde Lindeman Andersen, sanger og én av årets avgangselever.

Ønsker seg flere søkere

Den årlig Mai-konserten har også en annen viktig funksjon - utover å glede publikum med dans og musikk. Søkertallene til musikk, dans og drama har gått ned de siste årene og lærer Vigdis Oftung mener vårkonserten er viktig for å skape blest om utdanningstilbudet.

(Artikkelen fortsetter) under videoen

– Først og fremst er jo dette veldig moro og en hyggelig tradisjon. Men vi jobber hardt for å holde søkertallet oppe og da er det fint å være synlige i offentligheten og vise folk hva vi driver med og hvor flinke elevene er!, forteller Oftung.

Årets vårkonsert ble forøvrig avsluttet med en overbevisende versjon av Queen´s «Bohemian Rapsody», med både band, solist og kor i sving.

Artikkeltags