Tombstones på Rockhouse

TIL ROCKHOUSE: Tombstones.

TIL ROCKHOUSE: Tombstones. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I serien av gode, gamle 60-tallsmusikkgrupper på Rockhouse på Alby, er turen kommet til Tombstones førstkommende lørdag.

DEL

Gruppa har holdt det gående med nesten samme besetning siden 1965. Noen mener å kunne påstå at dette er byens første boyband. Tombstones byr i hvert fall fortsatt på melodiøs og dansbar pop og rock fra de glade 60-årene.

– Dette pleier å få godt voksen ungdom til både å mimre og synge med, og ikke minst til å få fart på dansefoten, melder bandet.

Boyband

Allerede på midten av 1960-tallet dannet de 14 og 15 år gamle mossegutta eget band. De spilte jevnlig på Blinken, Club RB under Rådhusbrua og over store deler av Østlandet. Gutta var så unge at de måtte ty til eldre kamerater med bil for å komme seg rundt på spillejobber. Og de var egentlig for unge til å komme inn på de fleste av arrangementene de selv spilte på.

Back to the sixties og Røed Rock

Bandet gjenoppstod til de lokale arrangementene av ”Back to the sixties” og «Ribberock» fra 1988 og i noen år framover.

Bandet har tilnærmet originalbesetning fra 1965 med Jan Larsen på ekte «shadowsgitar», Eivind Jacobsen på vokal og bass, Roger Bruun, rytmegitar, Arne Forsgren, trommer og Egil Jegleim på tangenter. Lån Tombstones øre og en dansefot eller to! Du blir garantert i godt humør, sier ryktene!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken