– Moss er hellig grunn for rockere

TIL MOSS: The Dogs spiller på Tivolikjeller'n.

TIL MOSS: The Dogs spiller på Tivolikjeller'n. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Å komme til Moss er å regne som en pilegrimsreise, sier Kristopher Schau. 21. april kommer han og bandet The Dogs til Moss og Tivolikjeller'n.

DEL

– Jeg vokste opp med at rocken var noe som tok toget fra Moss inn til Oslo. Cosmic Dropouts, Yum Yums, Cutbacks, alt det der. Det var jo det eneste det gikk i i en periode.

Det sier Kristopher Schau, musiker, komiker, forfatter, programleder, og frontmann i rockebandet the Dogs.

Pilegrimsferd

–  Rockepolitisk mener jeg Moss må betegnes som Norges Jerusalem. Hellig grunn. Sånn sett er vel da dette som en pilgrimsferd å regne? Se på barneskolen til Morten Henriksen. Legge ned en kvast utafor det første øvingslokalet til Cosmic, og så videre, sier Kristopher Schau og tilføyer:

– Avslutte med konsert på Tivolikjeller’n for å vise at vi tok til oss noen av bakteriene de la igjen i Oslo for noen tiår sida. Og selvsagt prøve å rive lokalet i fillebiter. Blir ikke en bedre lørdagskveld for meg enn det, sier Schau.

Norges minst kjedelige band

Petter Aas på Tivolikjeller'n gleder seg til å få besøk av the Dogs:

– Det er ikke hver dag vi får Norges minst kjedelige band på besøk! Dette er et av Norges aller ypperste liveband, og vi er utrolig stolte av å kunne presentere dem for mossingene, sier han.

– The Dogs har aldri ligget på latsida, men 2018 ser ut til å bli deres mest aktive år noensinne, med det glimrende nye albumet «The Grief Manual» i bagasjen. Det er en stor glede å kunne melde at de i år tar turen innom oss på Tivolikjeller’n, sier Petter Aas.

Artikkeltags