40 frivillige klare for å skape stor festivalhelg

 Jim Andre Bergsted (fra venstre), Sigfred Fjellheim Angvik, Lars Erik Bergmann, Jørgen Lauritzen, Tony Fjærgård, Ole-Christian Lien, Sebastian Olsen i Festivalen Sin. Været er for øvrig spådd å bli bedre enn på dette bildet. Foto og manipulasjon Katrine Velgaard

Jim Andre Bergsted (fra venstre), Sigfred Fjellheim Angvik, Lars Erik Bergmann, Jørgen Lauritzen, Tony Fjærgård, Ole-Christian Lien, Sebastian Olsen i Festivalen Sin. Været er for øvrig spådd å bli bedre enn på dette bildet. Foto og manipulasjon Katrine Velgaard Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

40 frivillige og 60 artister står klare for å skape en super rockehelg i Moss.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Jeg har hatt en god følelse hele veien foran denne helgen, sier Tony Fjærgård i Festivalen Sin.

Drøye 10 år etter at rockepuben Sin City ble åpnet i Basarbygningen – og fem år etter at den stengte – når stemningen fra glansdagene stadig nye høyder.

I år er det duket for hiphopkveld torsdag, garasjekveld fredag og hardrockkveld lørdag. Ispedd åpningskonsert og åpning av Fotokunsten Sin torsdag, «barnetime» fredag og et eget rusfritt ungdomsarrangement lørdag.

Den temakvelden som trekker flest mennesker er lovet et bonusarrangement i samme gate senere i høst.

Elvira til grytene

– Hensikten med festivalen er den samme som alltid, å ha det fett sammen med bra mennesker til en overkommelig pris, heter det i programmet.
Noe av hemmeligheten bak suksessen til festivalen er at styret er oppdatert på hva som skjer i Rocke-Norge når de booker artister– samtidig som de legger stor vekt på at artistene skal trives.

I år skal alle artister trakteres med kortreist og god mossemat. Elvira Nikolaisen bidrar under Eirins åpningskonsert torsdag, men rører deretter i grytene, under ledelse av sjefs-kokken på Ekebergrestauranten i Oslo, Tore Aspås.

Mer enn mosselukt

– Vi skal ha fokus på mossemat og mossedrikke så langt det er mulig. Vi vil vise gjestene at Moss er mer enn mosselukt, sier Tony Fjærgård, og forteller at publikum trolig vil få nyte godt av dette neste år, om det blir vellykket.
Festivalen har igjen truffet perfekt i forhold til band som er i skuddet – spesielt på hard-rockkvelden med Kvelertak og Purified in Blood.

Artikkeltags