«Familieutstilling» på Kallum Søndre

Spente på responsen: Sandra (t.v.) og Sissel Madsø Granvang stiller ut på Kallum Søndre i helgen.FOTO: ANDERS ENGEN SANDÉN

Spente på responsen: Sandra (t.v.) og Sissel Madsø Granvang stiller ut på Kallum Søndre i helgen.FOTO: ANDERS ENGEN SANDÉN

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

For ett år siden fikk Sissel Madsø Granvang datteren Sandra til å prøve seg som kunstmaler. Nå stiller de ut sammen på Kallum Søndre.

DEL

I tillegg til malerier av mor og datter Gravang, kan Ann Elizabeth Molvig ved Kallum Søndre by på tekstilmalerier av Inger Linnestad Olsen fra Langesund.

– Det er ikke så ofte vi har utstillere uten tilknytning til mosseregionen, men denne gangen har vi gjort et unntak. Tekstilmaleriene til Linnestad Olsen er helt unike og flotte, sier Molvig til Moss Avis.

Sissel og Sandra Madsø Granvang er opprinnelig fra Våler, men flyttet til Moss for ett år siden. Det var da de for alvor ble bitt av malebasillen.

– Jeg har malt tidligere også, men har gjort det mer og mer etter at jeg ble medlem av Jeløen Maleclub. Dit har jeg også tatt med Sandra som gjestemaler, forteller Sissel.

Etter Sandra fikk smaken på kunstmaling via sin mor har det «tatt helt av» for 17 åringen.

– Jeg maler nesten hele døgnet. Jeg eksperimenterer med farger og former og lærer meg nye teknikker via YouTube. Nå gleder jeg meg til å stille ut sammen med mamma og høre hva folk synes, sier hun.

Artikkeltags