Det de sprudlende søstrene gjør for smått melankolske feriegjester og fastboende er å by på en særegen, og etter kvinnenes eget sigende, utrolig morsom konsert på hotellet i kveld.
«Siste sprell på Støtvig Hotell» heter moroa, og søstrene sisters har med seg Råde-mannen Torstein Kinn på bass og pianist Lars Andreas Aspesæter fra Gjerstad.

Profesjonell kvartett

Alle fire på scenen lever av og for kulturen.
Ingrid (27) og Kristine (36) er vokst opp i Larkollen og har stått på scenen under Larkoll-uka et tosifret antall år.
Nå bor de henholdsvis i Volda og på Nøtterøy. Likevel har de i tre år jevnlig satt opp forestillinger sammen for både Den kulturelle skolesekk og Den kulturelle spaserstokk.
Ingrid har bachelorgrad i både musikk og drama, Kristine er utdannet musikklærer. Begge er sangere og skuespillere, Ingrid pianist i tillegg.

Rives med

I år venter de altså til «den stille uken» før de entrer scenen i Larkollen.
Til gjengjeld lover de at det blir en happening folk ikke vil glemme.
– Målet er å få publikum til å synge med. Repertoaret er usedvanlig bredt, fellesnevneren er at alle sangene gjør oss glade. Og uansett alder, kjønn og annet på publikum, så blir det minst én sang den enkelte vil synge med på. Trolig to og temmelig sikkert flere. Vi har prøvd konseptet på en liten øy utenfor Nøtterøy, og der var det en publikummer som visstnok aldri gjør noe nummer ut av seg, som plutselig tok en kurv på hodet og ble «Tanta til Beate», ler søstrene Hesjadalen.

Selvgjort og velgjort

– Vi har diktet opp konseptet selv, og målet er at det skal være veldig gøy. At det faktisk også blir gøy, skyldes kanskje at vi legger stor vekt på kvalitet. For så å spe på med publikums og egen kreativitet gjennom konserten.
– Hva med de av oss som vil skåne omgivelsene for sangstemmen vår?
– Dere er også velkommen. Konsertkvelden blir strålende, uansett, fordi vi fire på scenen alltid leker så gøyalt musikalsk sammen, erklærer de energiske søstrene, som ser frem til å gjøre sine siste sprell i hotellet som snart går over i histo- rien.

Vi har diktet opp konseptet selv, og målet er at det skal være veldig gøy