Kaptein Rødskjegg får full støtte av forundret Høyre

Tage Pettersen lurer på hvor byens politiske ledelse har vært i scenesaken.

Tage Pettersen lurer på hvor byens politiske ledelse har vært i scenesaken. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Høyre gir Rødskjegg-selskapet Vi Piratas AS full støtte og er lei for at kommunen bommer – igjen.

DEL

– Moss kommune har dessverre igjen har gitt formelle og uformelle tilbakemeldinger som man ikke står for i ettertid. Det at man ikke er tydelige og konsekvente fra første stund fører til at man enten møter seg selv i døren i ettertid eller at man kommer opp i konflikter som en følge av uklarhetene. Slik kan vi ikke ha det i kommunen. Det tjener ikke kommunens omdømme og det tjener ikke de som ønsker å få til noe i Moss.

Les også: Rødskjegg får neppe være kaptein på egen scene i Nesparken

Del på Facebook

Det sier Høyres ordførerkandidat Tage Pettersen i en kommentar til nyheten om at Kaptein Rødskjegg truer med erstatningskrav på grunn av avtalesurr om bruk av Nesparken.

Scenen er Rødskjeggs

– Nå er det, sett med Høyres øyne, kun én ting som kan gjøres. Det er å få på plass en avtale som regulerer hvor mange dager scenen kan brukes i løpet av sesongen og til hvilke tider på døgnet. Så er det opp til Vi Piratas som har investert i scenen å vurdere hvor mange av disse dagene de vil disponere scenen selv eller leie eller låne den ut videre. Her må kommunen holde alle andre fingre av fatet. Kommunens oppgave er å regulere bruken – ikke noe mer. Og denne avtalen må på plass snarest, fastslår Tage Pettersen.

Les også: Kaptein Rødskjegg varmes av all støtten

Artikkeltags