På Tollboden skal Plumbo i følge arrangørene gå på scenen klokken 22.30. Konserten er utsolgt, så har du ikke billett, kommer du ikke inn.

På House of Foundation spiller tre band i kveld:  The Making of Gentlemen går på klokken 21, Bellman klokken 22 og Level & Tyson klokken 23.

I sistnevnte band spiller blant andre mossing Richard Lorentz Johansen, som også er trommeslager i Superfamily. I tillegg er Joakim Kristiansen fra Råde med i gruppen.

I pressemeldingen om konserten presenteres bandene slik:

The Making of Gentlemen er et band fra ingenmannsland mellom to motorveier i Oslo. Her er alt i konstant ombygging og avsondring. Det er asfalt og disco uten knark. Bandet har eksistert siden vinteren 2009 og består av: Mats Rybø; vokal/gitar, Odd Kristian Svedal; trommer, Ole-Kristian Honerud; bass/vokal, Marie Alming; tangenter/vokal, Karl-Kristian Waaktaar; tangenter/vokal.

Bellman, eller Arne-Johan Rauan fikk en knallstart på sin artistkarriere i 2009 med debutalbumet Mainly Mute, som fikk en oppsiktsvekkende god mottagelse av både presse og publikum. Dette resulteret i en travel tid med mye konserter, men allerede kun et år etter gikk Bellman i studio igjen. Denne gangen med Jaga Jazzist-bassist Even Ormestad som produsent. Dette skulle vise seg å bli et spennende og fruktbart samarbeid som etter hvert formet seg til det som ble oppfølgerplata, The Curse.
Bellman har posisjonert seg i et musikalsk landskap som mange har kalt kammerpop. Noe som kommer spesielt klart frem på debutplata. Med tydelig inspirasjon fra 60 tallets magiske tiår vil han med The Curse videreføre og rendyrke det han elsker mest: Deilig fengende popmusikk! Den unike, naive stemmen er fortsatt fremtredende i lydbildet, og vil sammen med de til tider surralistiske tekstene gjøre at melankolien og tristessen, som har blitt Bellmans varemerke, ivaretas.

Level & Tyson er et rykende ferskt prosjekt, kulmineringen av et knippe engasjerte og kreative sjeler ladet med frustrasjon, glede, kjærlighet og et ønske om forandring. Bandet består av etablerte norske musikere fra band som Superfamily, Balkansemblet, Unkle Deadly og Terje Isungsett group. I Mars slipper Level & Tyson sin debutplate «The Pre Snow Shuffling Age», og har i den anledning lagt opp en turne på østlandet.
Level & Tyson er et egenartet band med sterk identitet. Bandets inspirasjonskilder kommer like gjerne fra film og billedkunst som fra musikk. Helt konkret kan den musikalske inspirasjonen spores til band som The Pixies, Pere Ubu, Bob Hund og Radiohead, for å nevne noen. Samtidig kan man gjenkjenne stemninger fra både David Lynchs absurde, melankolske verden og David Shrigleys humoristiske betraktninger. I et alternativt landskap beveger bandet seg utenfor de tradisjonelle strømningene. Fraværet av tradisjonelt trommesett, bruken av blokkfløyter, lekepiano, saksofoner og alternative stemmemåter bidrar til å forme et annerledes og friskt lydbilde. Bandet knytter seg til 90-tallets musikalske biologi med naturlig vekst mot vår samtid. Level & Tyson er kanskje et rockeband, men også noe mer. Level & Tyson er seg selv.
Level & Tyson er ressurssterk gjeng hvor av alle har lang erfaring innen en eller annen kunstform. Norges musikkhøyskole, NTNU jazzlinja Trondheim, Granum kunsthøyskole er utover et travel virke som utøvende kunstnere.
Bandet består av:
Richard Lorentz Johansen (vokal, gitar, perkusjon og fløyter), Gunvald Andreas Hagen (piano, synth, perkusjon og fløyter), Kristin Horgeim Andresen (alt og barytonsaksofon, fløyter og perkusjon), Joakim Kristiansen (gitar), Torgeir Koppang (gitar, perkusjon), Namra Saleem (perkusjon, fløyter og vokal) og
Sofie Søndervik Sæther (vokal, bass og fløyter).