Lokal millionstøtte til "Hver gang vi møtes"

Det borgerlige styringsflertallet la ut om endringer i økonomiplanen, der det kom frem at tv-programmet "Hver gang vi møtes" skal få 1 millioner kroner. Fra venstre: Kjellaug Nakkim (H), Sindre Westerlund Mork (V), Erlend Wiborg (Frp) og Halvard Sand (Frp)

Det borgerlige styringsflertallet la ut om endringer i økonomiplanen, der det kom frem at tv-programmet "Hver gang vi møtes" skal få 1 millioner kroner. Fra venstre: Kjellaug Nakkim (H), Sindre Westerlund Mork (V), Erlend Wiborg (Frp) og Halvard Sand (Frp) Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det borgerlige styringsflertallet i Moss blar opp en million kroner for å sikre at TV2-programmet "Hver gang vi møtes" legges til vårt distrikt. I tillegg kommer 400.000 fra regionrådet.

DEL

- Bidraget på en million kroner fra Moss kommune var et absolutt krav fra TV2. Byer og kommuner i Norge står i kø for å få være verter for dette programmet, forteller Erlend Wiborg (Frp) til moss-avis.no.

Både han, Høyres Kjellaug Nakkim, Sindre Westerlund Mork fra Venstre og Krfs Halvard Sand mener at pengene vil være vel anvendte og at porgrammet vil bidra til god omdømmebygging for Moss.

Våler slipper unna

Våler-ordfører Reidar Kaabbel (Sp) forteller at Våler kommune - hvor deltagerne i det populære tv-programmet skal bo i innspillingsperioden - ikke bidrar med noen penger, annet enn å akseptere at det brukes av regionale utviklingssmidler.

- I regionen er vi enige om å bruke 400.000 kroner av regionale utviklingsmidler for å sikre at programmet spilles inn i vårt distrikt. Programmet vil gi en skikkelig markedsføringsboost for mosseregionen og det mener vi at er vel anvendte penger, forteller mosseordfører Tage Pettersen (H).

Visit Moss skal koordinere innspillingsarbeidet, som vil foregå flere steder i distriktet.

- Dette er et svært omfattende arbeid og koster naturligvis penger, noe det offentlige nå bidrar med. Det å få "Hver gang vi møtes" til vårt distrikt, er helt fantastisk, sier Niels J. Wiig i Visit Moss.

Nyheten om at Moss kommune går inn med en million kroner slapp det borgerlige styringsflertallet på en pressekonferanse i ettermiddag, der de fortalte om endringer som gjøres ved rulleringen av økonomiplanen i bystyret mandag.

Deltakerne som skal delta i runde to av "Hver gang vi møtes" er Kurt Nilsen, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Anita Skorgan, Lene Marlin og Ole Paus.

Støtter mer

I tillegg til å sette av 1 million kroner til "Hver gang vi møtes", så legger de borgerlige inn 40.000 kroner til både idrettsrådet og musikkrådet får andre halvdel av 2012, 700.000 kroner til kjøp av sykehjemsplass i Våler og videreføring av vikarpoolen på Orkerød, 300.000 kroner til vedlikehold av kommunens strender og 40.000 kroner i støtte til ungdomspartiene i kommunen.

Les mer i Moss Avis i morgen!

Artikkeltags