Lokale fjes og matvekster på TV i helgen

Programledere Arne Hjeltnes og Heine Totland, med Brith Bakken og Ann Elizabeth Molvig, som sto for matlagingen. Foran fra venstre: Helene Lund, Johnny Jaswe Hyunh og Rebekka Andreassen som prøvesmakte. Foto: TV2

Programledere Arne Hjeltnes og Heine Totland, med Brith Bakken og Ann Elizabeth Molvig, som sto for matlagingen. Foran fra venstre: Helene Lund, Johnny Jaswe Hyunh og Rebekka Andreassen som prøvesmakte. Foto: TV2

Artikkelen er over 4 år gammel

Klokken 22.45 søndag viser TV2 Bryggerhuset på Kallum i Rygge. Også havrerot fra Grøde i Råde kommer med.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er i forbindelse med programmet «Det norske måltid», at det gjort opptak i Rygge og Råde.

Fem matlag plukkes ut på bakgrunn av kompetanse og entusiasme i sine landsdeler, og konkurrerer om å lage det beste norske måltidet.

Programlederne er Arne Hjeltnes og Heine Totland. Brith Bakken og Ann Elizabeth Molvig sto for matlagingen i søndagens episode, mens Helene Lund, Johnny Jaswe Hyunh og Rebekka Andreassen - alle fra Moss - prøvesmakte.

– Dette er god reklame både for oss og for Moss! Det viser at vi blir lagt merke til langt utover mosseregionen, sier Ann Elizabeth og Karl Otto Molvig.

De får smake på Sildestomp – kokt potet med smør hvor utvannet salt silt stekes og bakes inn i lefse.

Episoden vises også i reprise i romjulen.

Artikkeltags