Mimikk i særklasse fra Paolo Nani

Paolo Nani sto lørdag kveld på scenen på Parkteatret under årets Nonstop-festival.

Paolo Nani sto lørdag kveld på scenen på Parkteatret under årets Nonstop-festival. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Lørdag 24/9 på Parkteatret Ca 100 tilskuere ”Jekyll & Hyde” av:Paolo Nani

DEL

Det er bare å ta av seg hatten for skuespiller Paolo Nani og regissør Frode Guldbrandsen og deres forestilling ”Jekyll & Hyde”.

Del på Facebook

Nani gir klovnekarakteren en ny mening når han kombinerer tradisjonelle klovnestreker med den 115 år gamle historien om ”Dr Jekyll and Mr Hyde”, og tar komedien som teaterform et hakk opp i samme slengen. 

Nanis Dr Jekyl er en typisk ”mad professor” som streber etter å lage den mest oppsiktsvekkende oppfinnelsen. Han ivrer etter å vise resultatet frem, men ender opp med jernteppe som resultat av lav selvtillit og finner dermed opp en eliksir som gjør ham til supermann-versjonen av seg selv.

Sammen med en multifunksjonell oppfinnelse resulterer det i et vekselspill mellom to  personligheter i samme person. Jekylsh alter ego og rake motsetning, Mr Hyde, tar sin ekstroverte og grandiose personlighet ut på publikum. Han roter i folks hår, spruter vann utover i salen, stjeler sko og innlemmer tilskuerne fysisk i handlingen.

Forestillingen er fullspekket med detaljer og mimikk i særklasse. Det er mumling på flere språk, musikk som spenner fra Ac/Dc til rap til klassisk og jazz. Ikke minst er klovnen Nani 200 prosent tilstede i alt han gjør og sikrer galant en klar sekser på terningen for sine prestasjoner.

Terningskast: 6

Her kan du se vårt bildegalleri fra årets Nonstop-festival.

Artikkeltags