Rødskjegg lover nytt og forrykende show i Nesparken

Kaptein Rødskjegg er klar for å løse et nytt mysterium i Nesparken denne sommeren. Fv.: Kabel-Zlatan (Per Emil Grimstad), Jern-Harry (Morten Heiberg), Kaptein Rødskjegg (Odd Espen Skjærbekk), Walter Clousette (Kristian Johannessen og Kalle Kanon (Ole Jakob Lindberg).

Kaptein Rødskjegg er klar for å løse et nytt mysterium i Nesparken denne sommeren. Fv.: Kabel-Zlatan (Per Emil Grimstad), Jern-Harry (Morten Heiberg), Kaptein Rødskjegg (Odd Espen Skjærbekk), Walter Clousette (Kristian Johannessen og Kalle Kanon (Ole Jakob Lindberg). Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tidligere har de løst mysteriet om eventyrtyven. I år skal Kaptein Rødskjegg og gjengen få bryne seg på den mystiske sirkusskurken.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– 23. juni braker det løs. Vi gleder oss som små barn.

Kalle Kanon (Ole Jacob Lindberg), Kaptein Rødskjeggs trofaste og lettere hørselshemmede kanonmann, kan nesten ikke vente til premieren på årets sommershow, «Kaptein Rødskjegg og sirkusskurken».

BILLETTKONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET OG DE SOM VANT ER KONTAKTET

Det er tredje året på rad at mossepiratene inntar scenen i Nesparken og denne sommeren blir det ekstra stas, ifølge han.

– I år har vi lagt premieren til selveste St. Hans-aften. Det synes vi er veldig moro. Vi kan love at det blir en spektakulær kveld, sier den munnrappe kanonmannen.

LES OGSÅ: Kaptein Rødskjegg med mannskap opptrer som boybandet "Selters

Forsvinningsmysterie

«Kaptein Rødskjegg og sirkusskurken» er en splitter ny forestilling, med fersk musikk og både kjente og ukjente skikkelser på scenen.

– Det blir både større og bedre enn i fjor. Planen er å slå alle rekorder, fastslår Jern-Harry, aka Morten Heiberg, pirattrioens evig sultne kokk.

Og det er ikke småtterier som sjørøverne har kokt sammen denne gangen. Uten å røpe for mye av handlingen, kan vi si at historien starter da et ekte sirkus kommer på besøk til Kaptein Rødskjeggs brygge i Nesparken.

LES OGSÅ: Piratene tar gullet

Sirkuset skaper liv, røre og glede, men det skal raskt vise seg at noe er veldig galt. Rare og mystiske ting skjer. Sirkusartistene skader seg og forsvinner, noe som er veldig dumt, for snart skal nemlig de beste sirkusartistene velges til det store verdenssirkuset i Monte Carlo.

– Det lukter muffins og Kaptein Rødskjegg må på banen for å løse det store mysteriet, forteller kapteinen selv, i Odd Espen Skjærbekks skikkelse.

Nye fjes

To nye mossinger er med i årets forestilling. Jonas Urstad har rollen som Quasi, mens Kristian Johannessen er Walter Clousette, politiinspektør Willy Clousettes lærling og fjerne slektning.

– Willy har dratt på sommerferie, men Walter er her for å hjelpe til med å løse mysteriet, sier Kalle Kanon. Kabel-Zlatan (Per Emil Grimstad) er også med i år, men denne gangen i en litt annen rolle.

Nytt av året er også at Linn Olsen har fått oppdraget med å hjelpe til med koreografien.

Oppskriften er imidlertid den samme som alltid, ifølge Jern-Harry.
– Det blir både spenning, kul musikk og masse moro, tull og tøys. En helaftens familieforestilling, sier han.

Det skal spilles seks forestillinger i løpet av sommeren og premieren er altså lørdag 23. juni. At det er St. Hans-aften vil bli behørig markert.

– Etter showet blir det St. Hans-fest her i Nesparken, som alle er invitert til å være med på. Vi skal blant annet lage et stort St. Hans-bål på sjøen!, avslutter piratene.

SE bilder fra fjorårets forestilling i Nesparken

Artikkeltags