Stort oppmøte, tross OL-finaler

Anne Sofie Larsen (nærmest) og over 50 tilskuere nøt skumringskonserten i Urtehagen lørdag kveld.

Anne Sofie Larsen (nærmest) og over 50 tilskuere nøt skumringskonserten i Urtehagen lørdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Folk strømmet til konsertene i Losen i Larkollen og Urtehagen i Rygge i går kveld, uavhengig av gullkampene som foregikk under OL i London.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Mens Andreas Thorkildsen i hvert fall forsøkte å ta sitt tredje strake OL-gull i mennens spydfinale, og mens de norske håndballjentene varmet opp og etter hvert kom i gang med å ta sitt andre strake OL-gull, ble to fine kulturarrangementer arrangert ikke så altfor mange spyd- og håndballkast fra hverandre i Rygge i den deilige sommerkvelden.

Århundrets kjærlighetssaga

På Losen, sommerens store lokale konertsted, var det fullsatt da Göran Fristorp entret scenen og innledet med Evert Taubes udødelige "Fritiof och Carmencita".
Og i Urtehagen ved Vestre Pålsrød noen få kilometer lenger nord kom det over 50 publikummere for å få med seg "Århundrets kjærlighetssaga" i ord og toner ved Signy Sandsberg, Tom Simensen, Torny Høgberg og Liv Frengstad.

Verdensrekord

Moss-avis.no fikk med oss den muntre og varme innledningen på Losen, og hele den gripende konserten i Urtehagen. Og på vei hjem til tv-en og andre omgang av gulljentenes OL-kamp, fikk vi sannelig høre på radioen at Usain Bolt tok sitt tredje OL-gull i London da han løp Jamaica inn til verdensrekord på 4 x 100 meter stafett for menn.

Les mer - om konsertene - i Moss Avis i morgen!
 

Artikkeltags