Kan Emil også fylle Tivoli sportsbar?

TILBAKE: Til daglig er Emil Gukild sportsjournalist i NRK, men torsdag kveld er han tilbake med humor i hjembyen.

TILBAKE: Til daglig er Emil Gukild sportsjournalist i NRK, men torsdag kveld er han tilbake med humor i hjembyen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Sommeren 2013 fylte Gukild Parkteateret. I kveld står han sammen med blant andre Jon Schau på byens nye stand up-scene, Tivoli sportsbar.

DEL

Etter tre år med suksess i Tivolikjelleren, som ble lagt ned for noen uker siden, flytter humorklubben opp én etasje til nyåpnede Tivoli sportsbar.

– Jeg må innrømme at det kribler litt ekstra denne gangen. Det er alltid skummelt å gjøre nye ting, men samtidig er det jo også gøy med nye lokaler. Dessuten er det plass til flere oppe, så vi kan jo håpe at det kommer flere publikummere i de nye lokalene, sier Rune Vold som er torsdagens konferansier.

Solid trekkplaster

Stand Up Moss feirer treårsjubileet med å slå på stortromma og putter veteranen Jon Schau øverst på plakaten. Ifølge Vold er Schau selve definisjonen på norsk stand up, og ble allerede i 1996 tildelt Stå Opp-prisen. Den bedriften gjentok han for øvrig igjen i 2007.

– Schau har en helt egen stil, og involverer hele seg selv med kropp og sinn på scenen. Han stiller spørsmål ved små og store fenomener, og med sin litt naive framstilling setter han alt tenkbart på hodet, mener Vold.

Gukild er klar

Emil Gukild fylte Parkteatret med sitt soloshow for tre år siden, men har siden da ikke gjort så mye stand up.

– Jeg deltok på et par kvelder hos Stand Up Moss for noen år siden, men har ikke hatt så mye tid til dette de siste årene. Men jeg har jo savnet det, sier Gukild.

På torsdagens meny står også Ann May Aas fra Moss som tidligere har levert bra på stand up-scenen. Hun tar utgangspunkt i egne opplevelser i sin stand up. Det samme gjør Ranita Gamst som blant annet bruker sin oppvekst i Nord-Norge og det forunderlige forholdet mellom menn og kvinner i sitt show.

Starter med torsdags-quiz på Tivoli 

    Her får du episode fire i vår humorserie med programlederne Rune Vold og Mats O. Bristol i Stand-up Moss, som gir deg høydepunktene fra humorkveldene på Tivolikjellern.

    Kroken på døra for Tivolikjeller’n 

    Artikkeltags