Torgeir skal kose seg slank

 Torgeir Hansen er ikke helt klar for badesesongen, men med sin selvkomponerte diett mener han at sommeren skal reddes.

Torgeir Hansen er ikke helt klar for badesesongen, men med sin selvkomponerte diett mener han at sommeren skal reddes. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Nå vil Torgeir Hansen ned i vekt. Men kjendisrockeren forkaster ekspertrådene og har satt opp en egen trivselsdiett som starter med en pølse i brød.

DEL

Torgeir Hansen ønsker å bli langt mindre.

Men det blir ikke ved hjelp av tradisjonelle slankemetoder. For på Hansens lag sitter både Grete Roede, Kari Jaquesson og Fedon Lindberg på reservebenken.


– Nok er nok, fastslår han.

– Jeg er drittlei alle som skal fortelle oss hvordan vi skal bli slankere. Jeg var tynn som ei flis da jeg var guttunge, og har alltid spist store måltider. Slik er jeg oppdratt, og selv om det kanskje ser sånn ut spiser jeg ikke så veldig usunt. Men vanlig norsk husmannskost er jo farlig, det også...

Musikeren var en svært god fotballspiller i sine yngre og lettere dager. Og det er også på den måten han vil opprettholde den fysiske delen av dietten sin.


– Jeg elsker fotball, men er ikke så veldig glad i annen trening. Men «Tjukkasgjengen» har jeg sans for, og får jeg tid har jeg litt lyst til å slenge meg med der, sier Hansen.

Tjukkasgjengens egen blogg kan du lese her

Spelle-alkis

Han vil begynne dagen med en pølse i brød eller to på Go’bua på Høyda. – Det er nødt til å være her. Verdens beste pølser. Og jeg ser jo at jeg ikke er den eneste som synes det. Det er nok mange ektemenn som skulker unna hjemme og dytter innpå litt her, ler Hansen, som forholder seg til svært få måltider.

– Jeg skal spise en skikkelig porsjon middag, med alt tilbehør. Poteter eller pasta, saus og mye grønt, og så kjøtt, fisk eller kylling, da. Utover det skal jeg spise masse frukt og drikke mye, mest vann, forteller han.

Og så er det godene, da. For de hører jo med i en trivselsdiett.

– Jeg er jo «spelle-alkis», så øl når jeg jobber er jeg nødt til å ha. Det betyr som regel at jeg er halvbrisen både fredag og lørdag. Men på hverdagene kutter jeg pilsen. Og potetgull skal jeg bare spise på søndager, smiler Hansen fornøyd.

Han går altså høyt ut, Hansen. Og han vil garantert erte på seg de såkalte ekspertene på området, både innen slanking og kosthold.

– Ja, jeg lager vel et lite helsike for alle såkalte spesialister. Men går dette galt skal jeg også være den første som kryper til korset. Men jeg har prøvd så mye rart at jeg har mistet trua på de som mener å kunne noe om det å gå ned i vekt. Jeg har til og med vært på «fat-camp» uten at det hjalp.

- Det hadde vært gøy å samle alt det som er sagt og skrevet om vanlig mat som er farlig. Makan til mye tull! Brummer Hansen. – Det eneste jeg bifaller, er påstanden om at det ikke er lurt å spise sent om kvelden, sier han.
 

Stabilt feit

Han tar ikke seg selv høytidelig, og stiller gjerne opp i badebuksa utenfor frokoststedet sitt. – Jeg innrømmer at dette virker snodig, men etter mange års forsøk på slanking vil jeg prøve mitt eget opplegg. Jeg har stor tro på trivsel og er jo uansett stabilt feit, smiler den populære musikeren.
Blodsukker og vekt er notert, og hver mandag skal verdiene måles.


– Jeg bruker insulintabletter og blodtrykksmedisiner daglig og er oppfordret til å være forsiktig med livsstilen min. Og blir jeg veldig syk av dette gir jeg meg med en gang, lover Hansen.

– For mange år siden fikk jeg høre av en kompis at jeg hadde «et’i mer enn jeg hadde dret’i». He-he... Og det stemmer nok. Men nå skal jeg altså spise mye mindre, så får vi se.


– Setter du deg noen mål?

– Badeferien i juni blir motivasjonen min, sier trivselsslankeren, som ser faren for å sprekke. – Men dette er en gullkur å sprekke på. Og blir det en brødskive på dagtid innimellom, tror jeg ikke det ødelegger så mye, anslår Hansen, som starter med friskt mot.

– Jeg føler meg pigg. Ikke er jeg spesielt lat, sexlysten er på topp og jeg trener regelmessig. Dette tror jeg blir knallbra, sier Torgeir fornøyd, og gumler i seg en formiddagswiener.

– Det er viktig å holde pølseformen ved like. Jeg skal jo være med og arrangere «Pølsefestival» igjen i august, smiler han.

Og innen den tid har han forhåpentlig blitt litt mindre - hvis opplegget ikke svikter.

Vi følger Torgeir på våre nettsider. Så er du spent på hvordan han lykkes med sin spesielle kur, er det bare å følge med.

Les TJUKKASBLOGGEN her

Artikkeltags