Vant bandkampen i Spydeberg

Your Epitaph skal "battle" under Spydeberg Rock Festival.

Your Epitaph skal "battle" under Spydeberg Rock Festival.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mossebandet Your Epitaph vant en weekend i lydstudio under Spydeberg Rock Battle.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Spydeberg Rock Battle ble arranger under helgens Spydeberg Rock Festival, og den gjeveste prisen var det mossebandet Your Epitaph som stakk av med.

De var ett av fem band som konkurrerte for å vinne blant annet musikkutstyr og studio-opphold.

– Det var jo ekstra gøy at vi vant akkurat den prisen, som egentlig var bransjeprisen under Spydeberg Rock Battle, sier trommeslager Petter Cindahl.

Han og resten av bandet var selvsagt svært fornøyde over å kunne innkassere prisen, og gleder seg til å spille inn i Velvet Recordingstudio til høsten. Publikumsprisen gikk til et lokalt Spydberg-band, mens det andre mossebandet som deltok – Bandidos måtte reise hjem uten premie. Ufortjent mener Cindahl.

– Jeg synes at Bandidos var det klart beste bandet av alle og det var ufortjent at de ikke vant, mener han.

Når de ikke deltar i musikk-konkurranser så er Your Epitaph for tiden i studio for å spille inn sitt debutalbum som kommer ut i løpet av året.

Foruten Petter Cindahl på trommer så består bandet av Per-Henrik Aaberg på gitar og vokal, Jonas Kjøniksen på Bass og Eirik Dahl på gitar. De har spilt sammen i tre-fire år, men først det siste året har de satset hardt på progressiv metal – som altså ga full uttelling i Spydeberg.

Artikkeltags