– I år får vi endelig tilbake Christer Torjussen som har levert standup hos oss tidligere. Han kommer med masse nytt materiale i bagasjen, og har med seg Jonna Støme, Bjørn-Henning Ødegaard og Jim Swann på laget. Dette blir hysterisk morsomt, tror Morten Solberg i Larkollteamet.


Larkolluka er en aktivitetsuke med variert innhold for hele familien. Den starter søndag 15. juli og pågår til og med lørdag 21. juli.

Lang fartstid i humor

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over 17 års fartstid i humorfaget. Jonna Støme finner ofte de bitte små tingene i hverdagen og blåser dem opp til uante proporsjoner.

Bjørn-Henning Ødegaard betegnes ofte som en publikumsfavoritt, og en av komikernes favoritter. Swann har vært standupkomiker i fire år og er, som komikere flest, uhyre selvopptatt og snakker hovedsakelig om seg selv og sine problemer.

Årets artister er også klare for scenen og teltet ved Larkollen skole tirsdagskvelden. Da kommer Vidar Villa, Popzilla og Staysman & Lazz.

Larkollteamet består av ni driftige karer som har arrangert Larkolluka siden 2008, - de tok over stafettpinnen etter Larkollen Showteam.