Ingrid Bjørnov har kreft, må avlyse konserter

Etter planen skal Ingrid Bjørnov spille i Larkollen 4. juli.

Etter planen skal Ingrid Bjørnov spille i Larkollen 4. juli. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingrid Bjørnov, som bor i Hobøl, må avlyse konserter i blant annet Kolben på Kolbotn på grunn av sykdom.

DEL

Foreløpig er det ikke avklart hvorvidt hennes sommerkonsert på Losen i Larkollen blir berørt.

– Vi vet egentlig ikke noe foreløpig, men vi har ikke fått noe beskjed om at konserten i juli vil bli berørt at dette, sier Martin Mathiesen hos Losen.

I en egen pressemelding, skriver Ingrid Bjørnov om det triste budskapet. Hun har fått kreft med spredning.

– Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turneen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake, skriver Ingrid Bjørnov i meldingen.

Ingrid fikk en kreftdiagnose en uke før premièren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For 2 dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling. Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge, skriver managementet i pressemeldingen.

Artikkeltags